"jag vill ha fredag idag" :)


fredaaaaag :D aah, underbart skönt. vet inte varför jag gör ju inget specieltl alltid om dagarna men just fredagarna är sååå sköna :D.. snart dags att hämta ögonstenen min på dagis & sen ska vi ta en tripp till affären kolla om den där tidningen "cars" har kommit ut nu då. :/ har frågat förra veckan & dem trodde onsdagen förra veckan men inte bytt ut än. eller om det var denna onsdagen de menade? hmms.. aja.. sen ska jag gå & köpa en ny daim.. åt upp den som fanns hemma hihi. minns roger sa nåt om att den kunde man ha på tårtan (a) haha. ;) joo joo tjena.. :P

så som sagt ska handla en ny & kolla den där tidningen åt david. men innan dess ska jag leka med han lite ute :)

hmms, ingen aning vad det ska bli för mat idag. får fundera.. tror jag ska göra stekt potatis & hamburgare kött ;)..

rättelse!


emmi fyller inte alls år på söndag.. jag fattar inte vart jag fick det ifrån! det är lördag 29:e nov ;D

& nu du david lär du bli glad :D



hehe, jag har många gånger kollat & funderat.. nu har jag gjort det. nu kommer min älskade david bli glad.. han ska få nya kläder.. :D med cars :D hihi :D jag har inte kunnat kolla med han i närheten för han bara tjatar om cars då :) så jag ville passa på nu medan det skulle vara något billigare & medan han sover ;) jag vill han ska få det som en överraskning även om han är liten än :) men hans min när han får se cars.. det är så att man smälter! :D

han blir så lycklig.. :) nu du david har mamma skämt bort dig lite.. ;) hihi. nu får det räcka.. du har fått en del julklappar redan & nu fler tals klädesplagg. glömde dock pyjamas i all snabb klickande då jag såg att hans storlek var slut på vissa plagg jag ville ha & sen vissa fanns i något större, så jag valde något större så han har att växa i :) vill inte han ska få nya kläder med sin älskade bilar på & sen växa ur det lika snabbt ;/.. så denna julen lär du bli bortskämd ;) hihi.

men jag älskar att se hans min han  blir så lycklig. :) & han växer sådant! jag köpte kläder i somras till han & vissa är precis att det passar :(.. sluta väx för ett litet tag david :D.. nu känner jag mig glad iaf :) jag har länge velat köpa det  & det är ju nåt som behövs. sen om det är kläder man vet ens barn gillar så känns det ju ännu mer i en att man vill köpa det. har gärna kunnat handla allt även om inte var lite rea men man ska ju passa på? speciellt nu när det är juletid & det skulle kosta en del mer då än med rea :P man får mkt mer.. :)

äsch, fattar inte vad jag svamlar om.. jag är inte snål direkt & jag ger mitt barn det han vill ha i mån jag kan.

svammel, svammel.. skitsamma.

är du nöjd nu emmi? ;P

nu har du fått ett par korta inlägg.. är du nöjd nu? jag ska bara sätta in bilderna sen med.. :)

jag vill ha min decemeber..


jag vill ha min december månad. jag vill fylla år - mest för att få det överstökat med min "skräck" över att bli ett år närmare 30 & jag ändå kan pika på johan att han är ännu närmare 30 än vad jag är ;) & för den delen roger med ;P haha. ni är ju bägge lika gamla.. vad jag har räknat ut iaf ;P hehe. men jag är inte långt efter med att bli 30 men jag har ändå åren på mig mer än ni ;)

jaha vad gör david nu för nåt tro? hör vatten .. :/

på söndag.

på söndag fyller lilla kära sis år :D hehe, hon är inte så liten längre nu mera.. 2barnsmamma & ska fylla 23 :P hehe ;)

jag hoppas att du kommer gilla din present :)

det där efterlängtade inlägget.

okeej emmi här har du ett efterlängtat inlägg. jag vet bara inte vad jag ska skriva direkt ;P haha. jaja.

jag ska lägga in bilden på vad david har gjort på dagis idag eller när det var det gjordes.. han verkar stolt iaf :D tycker själv att den är riktigt fin. en fin julsak att ha framme ;) hihi.


haha, nu har david satt på sig rogers arbetarglasögon eller vad det är för nåt. med plast.. :P

pepparkaksbakning idag med ögonstenen!

idag senare ska det bli pepparkaksbakning med david sen senare :D jag frågade honom om det & det ville han ;) jag sa att vi skulle göra det sen. :) får göra det efter jag ätit, han har blivit hämtad på dagis & sen nuffie har varit ute & han fått leka. därefter tänkte jag att jag skulle baka med han :) ska ta en del kort med tänkte jag på det & på oss så jag har som minne samt att jag har sagt till pappa jag skulle bara ta nya bilder på oss som han kunde få :) nehe, just det jaa. skulle ju hjälpa mamma med en grejj får göra det nu medan minnet inte sviker.

suck..

nu var jag för snabb med att skriva om enbart affären att jag glömde säga varför jag var stressad. jag hade tvättstugan däremellan som jag hämtade david & sen affären, hem kollade tvätten men inte klart, sen äta, dammsuga under tiden väntade på tvättstugan som var 20 min kvar på, sen sätta på david kläder, tvättstugan med honom, ta bort all tvätt (överfylld ikea påse). städa fort som bara den på 10 min.. ( jag hade inte så bra koll på kl ), sen hem med all tvätt, ställa det undan, ut med nuffie med david på promenad, ta det lugnt vid tvn medan david sov, sen ta hand om all tvätt i tvättpåsen som var torrt & vika in i alla lådor.. tiden bara försvinner av dagen när man gör massa saker emellanåt. david är grinig som bara den ibland. jag minns att han var sådan när han skulle få en tand som mindre, han verkar få en tand längst bak i munnen :/ kan förklara varför han är grinig så ibland? :/ eller så börjar han bli sjuk tro? :/

affären, tvätten, lekt gunga.

idag har jag varit stressig till & från. man kände bara för att frysa klockan emellanåt. jag hatar att vilja göra så mycket & sen ha en tid att passa däremellan med. som sagt jag ville bara frysa tiden & kunna koppla av emellanåt. ;) jag & david gick till affären efter dagiset men först ville han gunga så vi gjorde det på en lekplats tills han inte ville längre, då ville han gå med mig till affären & köra vagnen istället. & kollade på alla bilar & skulle titta på dem & stannade i omgångar.. efter att det började regna mera så satte jag han i vagnen då jag inte var lika bra klädd som han var mot ovädret. men det slutade lika snabbt som alltid denna dagen så fort det kom. skönt det för häromdagen spö regnade som bara den när var ute, så jag vart blöt ända tills trosorna. iaf, vi gick till affären till slut jag tog ut pengar först sen drog vi vidare handlade det jag skulle ha för att posta paketet åt emmi ;) hoppas du blir glad nu emmi ;) ( jag behöver inte säga vad det var ifall emmi inte vill det ).. men emmi bara för jag hade postat så fann jag den där andra saken till det iaf :/.. jag hade bägge iaf :( jag visste det inte förrän efteråt jag hade kommit hem.. men jag kan posta den i en liten påse på fredag kanske? tillsammans med strumporna, eller om jag kan vänta tills jag ska fira dig? vad tycker du? skriver det här för med mitt minne så lär jag väl glömma bort det. konstigt nog såg jag inte den där den låg i en blomkruka fast jag tog ner den före jag tog ner burken där alla sakerna till det emmi skulle ha låg i! jag kollade ändå 4 ggr minst bland alla saker just i det skåpet. nu ska man missa se saker också inte bara minnet som sviker en.. (ironi) eller ja kanske inte. jag fick knappt ner allt i påsen fast köpte storlek M & sen kom jag på efter att jag var på väg mot affären att jag glömde ju ta med en penna för skriva på! tur att jag kom på det innan jag hade handlat för att posta direkt. annars hade jag ju postat ett tomt påse med ingen adress & inte kunnat få den tillbaks. det hade ju varit riktigt osmart! men eftersom jag hela tiden hade penna i skallen tills jag fann en penna som david sa "den" om så kunde jag sudda ur att jag var tvungen minnas penna därefter :) jag hoppas att du blir riktigt glad nu emmi efter allt mitt krångel med att få ner allting i den påsen. jag kollade ändå på storlek L men den var typ överdrivet stor för alla dem där små sakerna.. & kostade över 70 kr :O herreguud. neejneej. haha david är söt han kan säga "anka" nu. haha ;) så när han ser ankor säger han "anka där" :) söööt så.

grattis emmi & patrik!

nu är jag ändå lite sen ute med att säga detta offentligt men grattis till flisan :D (sophia) :D jag är en stolt mostej ;) haha :D (jag skrev fel på moster med mening ;) )

tillägnat David. gammal inlägg.

Tis 10 apr 2007 11:08 (Uppdaterad Tis 10 apr 2007 18:22) jag visste att man skulle älska sitt barn ja, eller förhoppningstvis det ja, men inte visste jag att man skulle känna sådan barn kärlek från mor till barn på detta sättet! ;$.. jag går med dig varenda mini steg du tar i livet, går jag bredvid dig, bakom dig, följer med dig i dina tankar, är med dig i ditt hjärta. jag är med dig, vilket sätt som helst, både som nu när du är liten & när du är stor, jag kommer alltid finnas där för dig, bara ringa mig & jag finns där direkt om det skulle behövas, jag är där med mina öron & min mun.. öronen för lyssna & munnen för att prata & stötta med mina ord, är beredd ta dig i min famn om du skulle behöva mina armar.. =) jag älskar dig David, det är som Johan brukar säga till mig : " det går inte att gå miste om att inte se att du har sådan mamma kärlek till David, det bara lyser om dig, när du tittar på David, eller pratar om honom" :$.. jag har lovat mig själv att vara en sån bra mamma jag kan, på alla sätt jag kan.. & inte försöka sätta för höga krav på mig som jag inte kan uppnå.. =) men så länge jag får ett leende från David, så vet jag att jag har lyckas.. =) världens finaste leende jag kan få.. de värmer som bara tusan att se han le mot mig det första han gör varje morgon, försöker säga mama när han vill mig något eller bara prata :).. jag njuter & tar vara på varenda sekund jag får att vara med dig gubben min, det kommer ju aldrig gå att dra tillbaks din barndom så jag vill göra den så bra jag bara kan & se bakåt att jag har faktiskt tagit vara på varenda sekund, jag tar inget för givet mer.. det första jag sa som jag kan minnas när du kom ut från mig när du föddes var att jag tyckte du var så vacker :).. jag kände mig så stolt, du var så otroligt fin. =) ( vilket inte emmi tyckte eftersom han inte hade blivit torkad än ) =) jag har svårt att förstå, svårt att hänga med att du blivit så stor det var ju inte alls längesen du var en liten bebis som bara var en vecka gammal, nu är du snart hela 1o månader. vart har tiden tagit vägen? ;D jag är så tacksam att jag har fått dig som mitt första barn David, folk brukar säga att du är för snäll mot mig & micke, men det tycker inte jag :) jag känner mig riktigt lycklig över att du har en så fruktansvärt fin personlighet & att vi fick ett så snällt barn som dig, när det var trots allt vårt första barn vi fick :) vad har jag gjort för att förtjäna dig min underbara ögonsten? du är allting för mig mer än allting, kärleken jag har för dig mitt älskade barn går inte att sättas ner på ett blad, det går inte att uttrycka det, så hur ska jag då kunna beskriva det för dig? det vet jag inte än, jag vet det kanske om ett par år, eller om någon minut. men jag har lovat mig själv att jag ska säga det till dig mer exakt en dag när det verkligen passar sig att säga det, när du är betydligt mycket större. tills den dagen kommer, ska jag göra som jag alltid gör visa dig hur mycket jag älskar dig, genom säga orden för dig varje dag. du är världens sötaste, finaste, underbaraste, snällaste barn jag träffat på! ;$ & du är helt min? ;$ jag vet att det finns fler fina barn därute, men världen skulle vara mycket finare, lite bättre med barn med lika fin personlighet som dig David & de övriga barnen med fina personligheter, men jag kan inte tala för dem, kan bara tala för dig vännen. du är värd allting bra, allt som du borde förtjäna.. =) jag ska göra allting jag kan för du ska få en så bra barndom du bara kan få, så du har något att vara tacksam för sedan när du är stor. =) jag älskar dig över hela mitt hjärta & själv, jag älskar dig mer för var sekund som går, jag älskar dig över allting annat..! ;$ jag kan inte klara mig utan dig, ögonstenen min.. det är du som gjort mig till bättre människa & jag är dig evigt tacksam! =) jag kommer vaka över dig som min skyddsängel! =) du är mitt allting & kommer alltid finnas här för dig. <3 dagen du föddes kommer jag ha ristat i mitt minne för alltid & kommer aldrig sluta älska dig, jag har aldrig ångrat att jag beslöt mig för behålla dig när jag fick veta att jag var gravid & jag kommer alltid vara stolt ha dig som min son. David olof michael fransson du är min son här & nu för alltid. / din stolta mamma Désirée.

min älskade musik. <3



aah min musik får mig alltid lugn när jag blir sur på små grejjer som data när jag är totalt nollställd på skiten..


gaaah! :@


dååh! jag har nu skrivit 2 långa inlägg efter varandra & så ska det dumma sig för mig! :O :@ jag som fick det att allting komma ner på min oskrivna blad & så skulle jag bara förgranska det & sen poff allt borta :O suck.. jag får väl skriva om allt en tredje gång en annan dag :( jag orkar inte nu igen :@

guldklimp3n


jag är smått irrterad!

först ska det strulas med sidan på sj när man ska boka till mamma.. fick göra om det i flertals omgångar för sedan få det att gå. eller ja det gick skit bra första gången tills mamma upptäckte att hon sa fel dag till mig som hon skulle åka på.. så fick sitta i en timme sen därefter & fixa till det & byta dag & sen kom sidorna inte fram! gah! kan man bli galen på mindre? eller hur säger man?

& för det andra.. så ska man logga in här då vill det inte funka för mig att logga in.. stämde inte lösenordet.. jag vet ju vad jag hade :/ aja, fixat det nu iaf ;).. såå nu kan jag bli glad igen. :D

neej, ja är inte långsint inte på små saker men andra saker kan jag vara långsint på.. verkligen lååååångsint.

see ya don't wann be ya ;) haha eller hur säger du ibland emmi? ;)


guldklimp3n


jaha nu är jag tillbaks igen med att blogga. det jag ville heta gick inte så efter massa försök med olika nick så fick det bli detta :P tänkte inte för att börja blogga igen men nu när folk frågar mer & mer om jag har & om jag skulle skaffa så beslöt jag mig för att göra det ;:) såhär har ni; sanna, emmi, ullrika :D (ni som sagt till ni vill ha eller frågat om jag ska börja blogga på annan sida.)

jag skriver mer vettigare att säga när jag kommit på vad jag ska skriva!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0