snälla, rara, hoppas ..


jag hoppas att det blir som jag vill ha det, jag har lessnat nu..

snälla, snälla .. det skulle bli såå jädra bra ..

den tysta bloggen som vaknade till liv ;)



okej, här är jag igen! ;) seg som attans att blogga men när man inte vet vad man ska skriva & säga så blir bloggen tyst & ligger på is att bli uppvärmd! ;)

sätta på lite hårdrock & sätta igång! ;P

hmm, idag blir det att hämta david igen i stora kära (?) stockholm! :) börjar bli lite smått träligt att sitta åka strax lite över 2 timmar & vänta i en timme & sen 2 timmar färd hemåt igen, men vad gör man inte? what to do, what to do ..
everything I do, I do for you david. =) får tänka på det jag gör det för, så att david kommer hem, hem till vårat hem .. sitt hem :) ( han har varit hos sin pappa sen torsdags kväll tills idag. )

sen första november bär det av till flytt igen, ( ja jag flyttar som jag vet inte vad, vilket djur rör sig mest överallt? ) det djuret är nog jag, som flyttar så förbaskat ;) men denna gången blir det inte så extremt stort & långt flytt bara tvärs över området till en något större lägenhet än vad jag har nu & än en gång fixade jag det på en egen hand, självständig förfasen ;). Så, babelibabe, toksöt, emmi, ems, c, ludde & vem mer jag nu glömt - > ni måste komma & hälsa på då också ;).. aah, nu vet jag vem jag glömt. patrik & w samt bäsen ;). fast ni var inkluderade i emmi men äsch ni kan bli nämnda ändå :). nej, fan mamma måste jag ju tillägga. så. mamma med! =) snurrig i skallen idag märker jag, man kan inte glömma mamma.

igår var jag med kära ludde så jävla roligt man kan ha med henne alltså, jag skrattar så tårarna tjuter & magen smärtar! =) ojoj, haha. snacka om att vi kan vara riktigt elak emellanåt också, ludde hajar nog. jag menar i mcdonkan nu ludde ;) & när vi skulle backa med hennes pappa gigantiska bil, & sen kommer män i andra bilen som ska köra ut & kör mot oss på parkeringen & jag fräser (första gången ludde hörde mig säga så rakt ut, haha. ludde snackade på med mig & jag såg att bilen närmade sig hennes pappas bil som vi körde i, rättare sagt hon körde. & jag fräser (trots att de inte hörde men jädrar vad de smila ;) ) "men ta det lugnt förfan" eller vad jag nu sa. & ludde säger "dessi, de flörtar med oss som fan!" jag bara vaa?! :O haha, & där satt dem flirtade som fan & vrål stirrar på oss & där hade jag fräst "men ta det lugnt förfan".. jag har inte ett dugg märke för när nån flörtar, jag är ändå svårt flörtad så. det räcker inte med ett smile & jag faller, neej ni. hon bara garva sen efteråt. tur, tur annars har man fått höra "dessi, sluta du skämmer ut mig! tyst!" neejni, man kan inte skämmas & säga åt mig vara tyst, jag säger ifrån när jag känner för det ;) det är jag det! ;).. tur nog så har ludde hajat det nu & tyckte jag skulle säga ifrån lite mera i fortsättningen ;) "mera sådant".. vänta bara ludde vänta bara du har bara sett början ;) jag sa till henne att hon får vänja sig vid att bli retad för jag älskar reta mina vänner ;) haha! ;) stackars ludde.. du har nog ingen aning om vad du gett dig in på när vi blev vänner ;) haha! :D neejrå, ludde är ju så jävla härlig & så fruktansvärt lik mig så jag bara as garvar åt hennes humor hon har & hennes klockrena kommentarer ;) vi var barn lediga igår så vi njöt i fulla drag & kom fram till att om barnen hade varit med hade dem inte fått plats i bilen så mycket vi handlade. vi hade bara påbörjat & ludde sa "oj, vad vi handlar .." jag sa "nej, ludde vi har bara börjat!" ;) hihi.

hoppas verkligen david blir glad för sin förvaringslåda jag (nej) rättare sagt ludde fann. :) & ludde blev glad för jag fann vad hon sökte efter.. team work! ;)

haha, ludde jag kommer aldrig glömma något av våra påhitt, våra kommentarer, alla gånger vi garvar så vi tjuter eller nåt. jag bara skrattar så fort jag tänker på det. du är så fucking bra ludde.;) så jädra härlig & en så förbannat bra kompis. vad skulle jag göra utan dig? <3 :)

Igår resan mot t-centralen!


Jag skulle hämta min son på t-centralen i Sthlm, & det var nog den längsta dagen hittills att bara komma fram dit & sen lyckas komma hem! =/ Just när man nästan var framme så säger busschaffisen att linjerna inte går att åka på & jag som just då hade mina hörlurar till min nya älskade musiksmak hårdrock för fullt så reagerade jag inte på att en hög röst säger ett meddelande. Så när jag väl tar av mig dom så hör jag bara honom säga "blåa & gröna linjen". Jag tänkte "inga problem, jag vet mitt tåg är en röd linje" Jag kliver av vid tekniska & säger jag ska till t-centralen, inga problem där inte! & så kommer tåget man hinner åka ett stopp (1) tills det kommer en tydlig röst i högtalarna att man inte får åka mot t-centralen! Att jag kunde hoppa av där eller åka vidare mot **** (**** står för att jag inte uppfattade vart.) jag kliver av för då var jag ändå i Norrmalms torg tror jag det hette? (Rätta mig gärna om jag stavat fel någon Stockholmare!) Jag är nyinflyttad jag skyller på det trots jag är en Stockholmare ;)..

Iaf, så går jag ut & tänker "shit, vart är jag?" Jag fattar tele & ringer min stjärna Ludde i panik "Ludde, du måste hjälpa mig!" Hon säger "vad har hänt?" & sen så får hon följa med mig HELA vägen i tele så hon får vägleda mig mot Sergel Torg, jag hittade inte ett dugg på den fronten av Sthlm, & jag tänker inte lära mig har jag kommit fram till, nej nej. Jag går alldeles för snabbt förbi alla korsningar osv som jag skulle stannat till så jag får vända & ha mig! ;) Efter massa om & men & går för långt i omgångar så kunde Ludde leda mig rätt till Sergel Torg. Jag lägger då på luren & får direkt ett samtal från Mickes mamma som undrar vart jag är & osv. För Micke var ju tvungen ta sitt tåg snart & jag var ju tvungen komma fram för hämta David.

Jag gjorde allt jag kunde! Hur kunde jag förutse att tågerna skulle strula & hade inte den blekaste aningen vart jag skulle ta vägen heller. Jag tackar Ludde & Emme som en gång i tiden gick där med mig för år sen så jag hade lite koll att om man hoppade av vid ett torg var man nära T-centralen, fast då sen i efterhand kom jag på att det var jag ju vid Sergel Torg & inte Norrmalms torg eller vad tusan det hette :( (jaja, klaga mindre jag fick allt motion!) ;)Vilket fall som helst blev jag ännu mera panikslagen när jag upptäckte att när jag väl var i Sergel Torg på "plattan" att det var avspärrat så jag kunde inte alls ta mig till T-centralen så jag fick förklara för Siv som ringde för Micke inte fick tag på mig, jag satt ju i tele för ens försöka komma fram så hade inte tid med läsa alla tjatande sms om vart jag var.

Iaf, förklarade läget slänger iväg sms till Micke han fick möta upp mig, varpå jag fick svaret "Nej." att jag fick ta mig till Mcdonkan, trots han visste före mig att jag inte fick komma fram till Centralen & tåget skulle ju åka inom kort & då fick jag inte ta med mig David hem utan behöva vänta tills idag, hade ju varit från honom flera dagar skulle jag behöva vara från han en dag till? nejru. Jag skulle ha han med mig hem! Jag kände hur tårarna kom tanken att inte få hem mitt barn igår, handlade bara om en dag till om jag inte fick tag på dom innan tåget, men en dag till nej jag ville bara inte det. Tillslut så gick jag fram frågade hur jag kunde komma fram till t-centralen nu när var avstängt. Han sa "Gå upp där & gå vägen rakt fram" jag sa "Kan jag gå till t-centralen alltså?" Han sa ja! Jag sticker direkt efter tackat honom & jag springer bland all folkmassa jag skulle ha mitt barn bara! Jag gav mig inte, jag gick som attans & jag sprang allt för komma till mitt barn! Mitt älskade barn! Jag springer fram till Mcdonkan som vi hade sagt vi skulle mötas & jag blev mäkta besviken när dem inte fanns där! Jag gissade då på att de borde vara inne i själva terminalen & där fann jag dom! Jag pustade ut & fick börja med irritation i teckenspråk när han gnällde att jag hade då gått & sprungit & kämpat hit så jag ville då inte ha gnäll det första man får :/

Efter det var allt lugnt, David var hungrig, Micke hade inte handlat mat så fick jag göra det, gå runt överallt & ringa Ludde i omgångar blev beskrivad hur jag skulle gå för komma till tekniska igen & herregud, busschaffisar & personal sände mig huller & buller, efter massa krångel & nära krocka med en bil i bussen (såg så ut iaf) så kom jag äntligen till tekniska! Jag kände en stor lättnad. David åt maten emellanåt i bussar & allt farande sen somnade han stackarn. Hade med velat göra det om jag inte hade behövt kämpa i timmar för komma fram & sen hem. När jag väl kom till Tekniska Högskolan & såg jag hade missat sista direkt bussen till Hallstavik, började jag gråta. Tog upp mobilen & ringde Ludde & hon svarade nåt i glatt stil som hon brukar medan jag sa "Jag kommer inte hem! Missade min buss" & tårarna var inte nära, det hörde Ludde sa hon sen när vi sågs. Hon sa jodå, ta buss 676(?) tror är den jag åkte iallafall & hon sa hur skulle gå, så jag gick mot grillen där visste jag ändå vart jag var, där har jag varit så pass många gånger, (återigen tack vare Emme) (jag tänker inte förklara vem emme är, det orkar jag inte.) bussen stod där still sen när väl gick närmare startade den & jag kände små panik "nej, bussen kommer!" tur nog var jag precis där & var måttligt trött & försökte komma fram till mitten bland allt folk som envisades gå framför mig så jag trött sa "men akta er".

Kom på bussen iaf & kände äntligen är jag på väg hem! Först då kunde jag äta lite mcdonkan mat & dricka min extremt sena mat för den dagen. David sov gott. =) När väl var framme i Norrtälje blev David lite reserverad inför Ludde men det släppte snabbt! Det är ju Ludde & Mårten med fula hästar! (Läs fyra hästar) ;) (Han säger fyra som fula.) Sa att Ludde är en stjärna & att mamma sa att jag hade tur som har Ludde som kunde hjälpa mig & hämta mig! =) Min stjärna det är Ludde det! ;) Jag vet inte vad jag skulle göra utan Ludde? ;) Har tackat henne många gånger men hon tyckte inte hon gjorde så mkt. (Hon kan inte mena allvar ;) för mig gjorde hon massor! :D) Sen väl hemma så var det "ja, äntligen jag är hemma!" :D Det var verkligen en extremt lång & händelserik dag lite träningsvärk har man allt fått också! =)

Är det bara jag eller finns det fler?

Som tycker det är smått störande att finna bloggar titt som tätt där bloggaren "hakar" upp sig på att h*n får så få kommentarer i sin blogg? (som om inte folk har annat för sig än sitta & kommentera titt som tätt ens inlägg?) Blogg är ju till för olika "syften" eller vad man ska använda för bättre ord, för mig är min blogg till för att få mig att skriva ut det jag har inom mig när jag känner jag inte kan eller vill snacka med någon om det & bara skriva ner det.

RSS 2.0