att ha en systerdotter i himlen.

 
Jag skulle ljuga om jag sa att fyra år senare att det blir bättre, att man minns vart hon nu är någonstans för det glömmer jag. Det har gått fyra år snart, i januari. & orättvisan är inte väck inuti mig, sorgen finns, saknaden finns kvar. Rädslan att jag ska behöva gå igenom det igen med mina systers barn finns där varje dag, likaså mina.
 
Rädslan över hur man ska finna sättet att kunna gå vidare utan ytterligare ett barn är omöjligt. Jag kan väl ha tyckt att jag gått vidare utan fia nu när hon har slutat finnas med oss, men hon finns med mig än idag i mitt hjärta. Jag kunde inte finna ett sätt först att sluta ha henne i mina tankar 24 timmar, jag fick lägga undan vad jag kände för finnas där för min sis, minns inte alls hur jag gjorde för att försöka finnas där. Minns inget alls, från hon dog den dagen tills begravningen. Man har väldigt svårt att smälta att en liten flicka på 2 månader, bara skulle försvinna en dag.
 
Jag tog livet för givet, jag kunde inte se att det bara kunde ta slut menar hur kan man? man förväntar sig ju att en ska leva med en tills åldern tar en.
 
Jag kan inte sluta undra hur livet hade varit om du fick vara med oss än idag fia, men jag vet att du slapp lida när du lämnade oss.. Du var så stark, kämpade så starkt, sen orkade du inte mer.
 
Du fanns med oss tillräckligt länge för att ge oss men framförallt din familj massa minnen, som de kommer ha livet ut med dig, men kunde du inte tagit med dig smärtan fia? Jag vill inte ha smärta av saknaden efter dig. Men om den försvinner känns det som jag förlorat dig helt.
 
Tack & lov har jag en bild på oss tillsammans den är inte världens finaste på mig, men den är den enda jag har & det är guldvärt. Jag älskar dig fia jag önskar jag fick säga det till dig. Så att du hörde. Saknaden minskas inte, jag trodde skulle göra det men jag saknar dig så! Jag har inte fått drömma om dig sen du lämnade mig, du lämnade mig efter att jag fick gråta ett hejdå, sken du upp från ett ljus bakom dig i min dröm. Jag skrek efter dig men du hade lämnat mig efter att jag fick se du hade det bra.. Minns det som det var igår, fast var år sen.
 
Sophia. <3

RSS 2.0