..


Jag vet inte vad jag ska ha för någon slags rubrik därmed mina kära punkter.
Igår åkte jag med Johan till Uppsala (muppsala) som andra föredrar att säga & vi shoppade på oss lite granna. Eller ja lite granna är en underdrift. Jag fick honom att handla jeans x 2 peppar peppar! ;) .. Sen valde jag nåra par kallingar jag ansåg han skulle ha, jag gillar inte hans som han envisas ha från en klubb.

Jag kom hem med jeans x 2 som jag absolut inte ville tillåtas skulle komma med hem för jag ansåg det var för dyrt. Men johan var envisare än mig. & par trosor kom med mig hem också =)

Vi var en sväng till Ikea med & handlade på som bara den där - mest möbler som vi har suktat efter & planerat länge så nu har jag fått till en början hur jag vill lägenheten ska se ut iaf =).. datastol, säng ram samt madrass till alvin, bokhyllor till david & alvin. :) sen bordslampa & lite mer små saker till köket blev det =) en hel del .. haha ;) tror johan kommer bojkotta ikea ett bra tag framöver nu dock ;)

Hunnit vara på marknader & loppis senaste dagarna & förra veckan. Fann en del fynd så nu hoppas jag innerligt att david blir jätte glad! =) ..

Johan blev inte så superduper glad på mig när jag hade handlat hem en blixten tröja till david - jag har ju sagt att jag totalvägrar handla det men den var fin & jag kunde inte helt låta bli när david önskade sig det på sin dag. 30 kr kostade en. jag tog en sådan & med spindelmannen. dock tog jag rätt så totalt åt helsike fel storlek för jag kan ha de bägge :p hahaha! ;) .. aja, så svårt se när man inte har barnet med sig & inte kan pröva iaf. :/ men men nu har han att växa i ;) ..

snart kommer min mamma flytta från Örebro län & bli granne med Emmi (igen) de ska nu bägge två bo i Norrköping istället. Eller ja utanför Norrköping.

jag är rastlös. kanske man ska göra någon hemma syssla kanske? inte för att det akut behövs med tanke på jag har städat & haft mig men jag tycker alltid att jag finner nåt jag kan göra.

nu börjar det bli pirrigt! =)


imrn ska jag upp vid 4 (?) tror jag blir lagom för ta bussen 5:3o eller vad bussen skulle åka i för tid mera exakt, till norrtan (norrtälje) & prov jobba! Pirrigt pirrigt! ..

om jag förstått rätt & så då kan detta leda till heltids fast tjänst.

nu ska jag bara inte hoppas allt för mycket, så jag inte blir besviken sen om det inte blir nåt. ..

lite jobbigt när man vill så mycket i livet & inte riktigt vet vad man ska satsa på i första hand?

min lilla bebis blir 5!


Jag kom på att min lilla bebis blir 5 år om.. .. .. .. .. . . .. . . . 11 dagar! ;) & då blir ankan 25 ;)

min lilla pojke börjar bli så stor så stor! =) .. & han växer på utav bara den blir handla kläder efter kläder tycker jag ;) tur att man har bonus barnet alvin som kan ta hans kläder som är fina & hela. :)

men ibland har jag smått längtan efter en pytte liten bebis .. men jag känner mig inte helt redo än, tänker ibland fortfarande på bebisen som jag skulle ha fött vid detta laget. jag vill vänta lite tills jag fått jobb helst med, blir jag flerbarnsmamma mera än till ett så blir jag, blir jag det inte så har jag iaf david :) ..

de blir då aldrig nöjda.


antingen får man höra man är surig hela tiden när man träffas elr så kommer man inte. däremellan är man en massa också. att ni orkar? för jag förstår inte att ni orkar. jag måste lära mig sluta orka reagera. som om någon av er har värsta biga smilet i ansiktet hela tiden? & som om ni alltid kommer på saker när ni är bjudna?

bara för man står rakt ut & kollar på bokstavligen ingenting, snackar inte med någon & bara står där i ensamheten medan andra röker & jag kollar på ett hus & bunt barn & bara står där sen hux flux kommer en från familjen säger "se inte så sur ut det är fest".. jag var inte ens sur. jag har en allvarlig min när jag inte ler. skillnad. jag är så less att folk tror de känner mig. det gör ni inte.

sen snackade jag med dem andra & försökte men de försökte inte tillbaks blev bara typ "varför tog du av dig skorna för då?" eller när man försöker snacka "jaha, okej." eh ja, vem är surig tro? ..

& sen däremellan ska det snackas om mig när jag inte är där, men varför ska jag komma om jag bara blir kallad sur? ler jag & är glad ja då är inte det bra nog.

att man aldrig kan göra er nöjda. inte för jag bryr mig men lilla flickan därinne inuti mig, som bara vill ni ska gilla mig kommer alltid fram. :/ ..

konstigt att ludde aldrig kallar mig sur? hon har sett mig i alla ansikt uttryck. oftast tyst, bara tänker, frustrerad, glad. hon säger: "du bara skrattar åt mig jämt" eller "Désirée, bara fnittrar!" men sur. det kommer inte ut från henne. så jag har funderat. kan det vara eran närvaro som gör att jag inte känner jag kan vara mig själv med tanke på att det alltid kläcks ett & annat? eller att jag helt enkelt inte känner någon gemenskap? jag känner inte att jag känner er & jag tror inte ni känner mig, egentligen.


RSS 2.0