uttråkad till maximalt!



Usch, jag är uttråkad.. knappt någon i msn heller & jag är ändå inte sugen på sitta i msn, vill kolla tv elr nåt men inte det finns det på denna trista söndag.. denna dagen har verkligen gått lååååångsamt skillnad på andra söndagar som brukar rulla fort fram för bli förbaskade hatande måndagen.

jag ska nog dra ut i snön på promenad igen & hoppas man kan gå utan att traska över snö kullar eftersom jag vet det var plogat förut, men eftersom snön faller ganska rejält till & från så är nog ljuset mörkt ;) ..

bilarna är typ täcka till hälften av snön på överdelarna & sen lite täckt vid hjulen, nuffie som är svart om pälsen bland annat blir nästan hel vit ute på en 30 min promenad! :) hahaha! :D & david's mössa som är typ grå/svart den blir krit vit ;) så ja, ni hajar kanske vad det snöar?

& sen nu när jag minns det.. någon som vet vart man kan köpa en hyfsad billig pulka för under 275 kr? :O det var nåt sådant det kostade på ica .. dyyyrt.. handlar jag hellre kläder till david för samma pris & får minst 2 plagg om inte 3..

snart är detta år över & det ska bli SKÖÖÖNT.. hoppas nästa år blir ett bättre år. peppar peppar slå i trä ..

hur många inlägg? ..


måste man skriva för att det inte ska vara på "grundnivå" hela tiden? ;P antar man måste skriva som en tok eller vara en sådan där stor bloggare? ;) .. jag har inte skrivit många inte .. haha :D

kan inte sova mera :(


jag kan inte sova fast jag hade försökt sova till minst 8 iaf :/ men det ville inte kroppen riktigt :(

jäkla förkyldning igen! :( ååhååå .. jag som ville hålla bäseli .. :'(..

hoppas förkyldningen försvinner som ett mirakel elr nåt för jag ville ju hålla & se bäseli :'( annars kommer jag nog inte få det .. han är ju så liten plutting nu ;/ ..

allt möjligt & ingenting alls ..


den 12:e december kom babelibabe & toksöt hit, deras riktiga namn är sanna & ronja för att fira min födelsedag & sen för att se lyan. ;) babe sa att den var fin & jag sa jag inte är färdig med lägenheten ännu för är inte lätt bygga nytt när man princip kastade det mesta när man flyttade ihop.. men det kommer sakta men säkert ;)

vad ronja tyckte det vet jag inte, har inget minne hon sa nåt.. mera än att den är stor min lägenhet.. det vet jag inte dock, tyckte min med roger's lägenhet var större. eller ja, min & min.. han stod på den så hans.

jag hade otroligt roligt med babelibabe, haha vi betedde oss som vi var 16 åringar igen, eller ja rättare sagt hon var nog 15 & jag var 17.. vi spelade tvspel & sa åt varandra att om vi vann banan så skulle vi få en chokladruta (kärleksmums) som andra kallar det. vi tävlade, blev sotis att den andre vann osv & sen blev det chokladruta som tröst ;) haha! :D

sanna åt mat, chips, macka & tårta & var proppmätt men hon åt minsann minst 3 chokladrutor innan hon sa ifrån! :D hahaha, stackars hennes mage.. jag rullade dock inte fram som jag trodde jag skulle göra dagen efter ;).. så mycket chokladrutor jag åt i alla omgångar jag gjorde bara för att bjuda på ;)

har ingen aning om ronja var lika mätt men hon åt minsann hon också ;) tihii! :D - jag fick beröm för dem ;) & jag har bara gjort dem 3 ggr men det trodde dem inte på .. ;)

13:e december var det min födelsedag, sanna sa att hon skulle sova & jag visste ronja skulle sova halva dan minst, för hon är en sjusovare.. jag tassade upp runt eh, halv åtta tror jag & david var vaken med & så ser man babelibabe vinka till en, david såg henne vara uppe så han bestämde att han skulle minsann inte följa med ut med nuffen så han skulle stanna kvar med babe!

jag sa att det måste han bestämma med henne också för jag sa att hon ville nog sova men hon satte sig upp direkt & var med han & kollade tv! =) jag gick ut med nuffen en sväng för jag visste han hade de bra hos sanna :D dem fann varandra typ direkt de två. :) jag tror hon har fått en vän för livet hos david ;) han tyckte hon var bäst :) <3

sen gjorde vi allt möjligt, lagade mat, vräkte i oss onyttigheter, tog massa kort & spelade tvspel, snackade allmänt & om personligt. :) jag fick en tavla av dem som födelsedagspresent med oss 3 på. & den skulle david minsann ha i sitt rum! :) haha! :)

jag & babelibabe bestämde vi måste ses snart igen .. så vi ska sikta på datum & jag har beordrat (stavas?) henne att komma hit igen & ha skit roligt igen! :D hon sa att hon kommer gärna, lätt ;).. vet inte vem som blev gladast av det? jag eller david? han sa att hon skulle komma tillbaks snart igen när hon var tvungen åka hem .. älskade david. söta barn.. sanna är lätt att tycka om :)

jaru, ska man mera skriva? hmma.. jag vet hade massa i huvudet. men just nu är det bara sanna i huvudet.. saknar henne redan, så fort hon gick :/ hon har alltid betytt massor för mig. hon var nog den andre tror jag, av alla vänner som jag vågade säga "jag älskar dig" till.. jag minns det än, det var kväll & vi stod väntade på bussarna vi skulle skiljas åt & hade varit vänner i flera år & vi kramades hejdå & jag skulle gå på min buss & sa "jag älskar dig" på teckenspråk & jag minns jag rodnade till efter, att jag blev blyg. jag hade svårt säga de orden.. det var inte ofta man hörde dem orden under barndomen, emmi hade lika svårt hon säga de orden :(..

(nu idag vet jag inte om hon (emmi) har svårt att säga dem orden, jag har det än förutom till david han kan jag säga det till.. men det är ju inte samma slags kärlek.. )

jag minns jag blev glad när hon sa orden tillbaks "jag älskar dig" efter att hon vart paff.. hon var inte beredd på orden & jag trodde jag hade skrämt iväg henne.

jag verkligen älskade henne då, & gör än idag. jag älskar henne grymt mycket. hon har alltid varit en av mina sanna vänner, en av dom som stått mig närmast.. en av de bästa för mig. hon & jag kommer alltid ha en vänskap det vet jag. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta älskade babelibabe & du kommer för alltid bli kallad babe av mig. det har du gjort sen du var typ runt 15-16-17? & än idag. :) du var kallad det på högstadiet iaf.. :D babelibabe .. ( `v ´)

-


bäseli har fått ett namn nu! :D jag har fått veta det nu fick inte veta innan det var bestämt. han skulle heta kevin först men han var ingen kevin som kom ut & fick namnet alexander ;) & det namnet har jag gett som förslag men det dissade dem men det var minsann en alexander! :D nu ska jag bara komma på ett häftigt nick till bäseli.. jag kallar han än för bäseli trots han har ett fint  namn ..

okejs, vad mer ska man skriva?

blöjfri pojke är på g ännu. han har gått på toa nästan alla ggr igår som jag sa åt han & påminde han & innan vi drog ut med nuffen eller direkt efter. igår höll han på att göra på sig men han lyckades hålla emot så jag hann slänga av han overallen & han satte sig gjorde bägge två på toa! :D hurraaaaaaaaaaa!

david sa att jag har en duktig pojke :) <3 han tar in allt man säger nu så man får akta tungan.. ;)
han snappade in princip allt sanna sa & sa direkt efter i ganska bra sammanhang.. "Jag vet!"

om sanna sa nåt vad som helst.
david: "jag vet!"

säger sanna nåt hon har gjort
david "du gjorde fel!"

om sanna säger nåt helt annat

david "ja, det ska du göra faktiskt!"

men oftast kom orden "jag vet!" :P haha, tillslut garva man bara ..

nej, nu orkar jag inte skriva mera.. måste ut med hunden igen. sen kika tv tills man slocknar..

- flisi, det går inte en dag utan att jag tänker på dig. du kommer in i mina drömmar & visar mig hur stor du borde vara nu, med ditt långa bruna hår & du bara tittar rakt på mig & säger inte ett ljud. .. flisi, om du bara visste hur gärna jag önskar jag fick se dig växa upp & du hade en röd klänning på dig.. min älskade flisi du är inte bortglömd, du är oförglömlig. Jag snackar med dig ofta till david för han ska minnas dig. han brukar säga att han matade dig.. han minns dig.. & även om det inte ser så ut när du tittar ner & ser oss le så önskar vi mest av allt att du fanns här.. ta hand om troll åt mig. jag tänker på henne så fort jag ser snön.. ( `v ´)

/ Désirée

Träning på blöjfri pojk!


Att få barnet blöjfri är nog inte det lättaste, jag fick det ganska lätt med att få han sluta med napp, där var det han själv som tillslut dissade bort den & sen fick jag kämpa med att inte låta han få den sen när han kom på sig själv efter att han fann nappen i omgångar .. Men det gick! Visserligen försökte jag ett tag före, men det blev alltid napp när sova & ledsen .. Tills en dag då han inte ville ha den på hela dan på dagis & då fortsatte jag utan napp, det blev grät & skrik men nej. =) Sen tog det inte lång tid..

Han är bra på att gå på toa, han kan gå varenda gång ena dagen tills andra dagen bara stå & skrika efter en blöja.. Då ska han inte ha annat än blöja hela tiden.. :/ Jag har ändå valt att nu när han gick halva dagen på toa i tisdags, så valde jag att gå med han till dagis utan blöja igår. Han gick på toa när han behövde göra sina behov hemma, han klarar gå promenad utan att göra på sig med nuffen, klarar att gå till dagis. Nästan på väg hem också. Men inte på dagis! Då vill han inte .. Han gör hellre på sig? Eh, crap :( Han har ju gått på toa där men han säger att han ska gå hemma.. Idag gjorde han på sig trots han näästan var hemma, så vi gick hemåt & jag satte han på toa & han gjorde nr 2 iaf. Det är han bra på! Men inte nr 1. Det händer ibland, men inte lika bra som nr 2.

Jag antar att det enda är att hålla på utan blöja tills han går på toa. Jag sa till han igår precis innan han gjorde på sig "behöver du toa david?" & det skulle han inte & sen direkt efter "jag kissa" .. Jaja, jag vet inte .. Jag tror inte det finns annat sätt just nu än fortsätta & tvätta kläderna & påminna han.. Jag vet ju att han vill om han kan ..

han är ju ändå 3,5 år snart. (15dec) .. Dock blöja på natten ännu tills han blir fri på dagen & sen trappar upp till blöjfri nattetid med.

Hoppas jag lyckas innan han blir 4 år iaf ..

bääääseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Igår kom bäseli till våran ibland grymma & underbara värld. 39+5 veckor & dagar sen ville han ut! =)
Bra där bäseli du höll våran överenskommelse om december men jag  trodde nästan du ville dela din dag med mig som lucia barn men inte.

Nehe, du ville vara lite mera speciellare än så & ta en dag som ingen annan i denna familj har :) 21:26 föddes du! :D Bäseli! <3

Jag längtar tills jag får se dig, du ska tydligen ha hår! ;) Jag älskar bebisar, deras dofter av spädbarn, deras små fötter & små fingrar som greppar tag i ens finger så hårt det bara går & det är HÅRT!

& deras tillit de ger en att de litar på en till fullo när man håller dem i sin famn & att man ska älska dem så högt & vara rädd om deras små sköra kroppar & hjärtat.

Barn bryr sig inte om hur man ser ut, de älskar en oavsett vad. De älskar en från första stund. Inga krav mera än att visa dem är älskade &  får mat så är de nöjda.

Bäselii.. Jag ser framemot att vi kan leka en dag sen, att du & jag får ett unikt starkt band emellan som bara du & jag har, som ingen annan har med dig! Det ska vara du & jag mot denna världen, vi ska klara igenom allt tillsammans .. Jag ska skydda dig med hela min kropp & själ. Skydda dig från allt ont som inte din mamma & pappa skyddar dig ifrån.

Skulle du bli jätte arg på dina föräldrar så ska du veta att jag finns här för dig i vårt & torrt, 24 timmar! Jag skulle ställa upp som barnvakt med nöje & torka bort alla dina spyor & nerbajsade kläder med ett leende! :)

Jag äääääääälskar bebisar.. Jag älskar barn!

Jag har alltid vetat jag velat ha barn.. Jag låtsades med emmi när vi lekte att jag var gravid & gjorde värsta magen. Vi slog vad om vem som skulle få barn först .. Jag röstade på henne & hon röstade på mig.

Jag ska skydda alla era barn mot det onda & olycklig kärlek, alla era barn ska veta att jag finns där för dom. Era barn älskar jag så mycket som att det vore mina barn ..

Skillnaden är att jag gärna snäppet mer skämmer bort era barn än mitt barn ;) ..

Mamma hade tydligen sagt "dessi kommer bli tokig om du föder barn om hon skulle komma hit (förra helgen) .. Hon är ju tokig i barn!" något sånt vill jag minnas mamma sa ..

& jag sa "hahaha! Jag har aldrig varit tokig i barn tidigare men nu när jag har fått barn så har det blivit annat, velat ha barn ja, men inte varit tokig i barn .." fast jag vet inte ..

Nej, jag tror inte mamma har helt rätt där .. Jag har alltid gillat barn ja, men inte vilka barn som helst vissa barn som betett sig hur fräcka som helst har jag inte gett mycket för men barn som är "snälla & fina" eller ja snarare rättare sagt "väluppfostrade" tycker jag om.

Speciellt barnen på davids dagis .. dem är så fina mot varandra där, känner dem inte & dem inte mig men för dem räcker det med att jag är davids mamma & de låter mig få hjälpa dem med saker om inte finns nån fröken där, en liten flicka av dem kommer med mina & davids saker när david ska hem. så söt! :)

hmm, nu verkar jag tappa spåret här .. :/

iaf, jag kan inte bärga mig tills jag får se dig bäseli! :D jag längtar! :)

Jag är 99,9 procent säker att du kommer fånga mitt hjärta med storm som dina andra syskon Sophia & William gjorde.  När din mamma sa att hon väntade dig så hoppade jag av glädje & grät en skvätt, det var det bästa nyheten jag kunde fått höra direkt efter att jag blev så ledsen att jag nästan grät av sorg för jag inte fick sätta ett ljus på din stora systers grav .. (för det kunde vara farligt i den årstiden som jag ville på.)  Bäseli .. (` v ´)

huvud rubrik förblir en gåta.


Jag kommer inte på någon bra rubrik, vet inte ens vad jag ska skriva heller men ändå så loggade jag in här..

Tydligen så vill ingen att det ska bli en frågestund i min blogg för ingen kommer in med någon kommentar knappt huvudtaget & ändå så finns det as höga sträck på sidvisningar men fjuttiga sträck på besökare men ändå så finns det besökare på min blogg & kommentera lite då ;) ..

Jag har ju ställt frågan vilka som läser elr nåt sådant liknande men jag har inget svar fått.


.. Jag ska nog sluta blogga, jag kommer ändå inte på nåt intressant som fångas i människorns ögon intresse ..







trodde du ja ;) jag slutar inte för sådan sak ;) fick jag dig månne tro? ;)

tisdagen 8/12



igår var mycket bättre dag än måndagen denna vecka.. för igår fick jag ett mycket glädjande brev på posten som innehöll brev & annat! :D jag är så glad att jag är ärlig! :D

tusen tack! :D du gjorde min dag! :)

david sa åt dagis personalen ;P



Idag på dagis märkte jag & David att Mårtens namn stod på en annan skåp än vad de hade sagt till han att det skulle få göra. Så, David höll mig i handen & sa åt en av hans fröknar (hon är den som jag helst snackar med) & David verkar snacka med vem som av de men är mest henne han dras till också.

Han sa att han tyckte Mårten skulle sitta med sitt namn vid hans skåp.
Sagt & gjort hon ändrade & sa att det var ditsatt där från början för att de tänkte just på David men sen ändrade sig & tog på andra sidan men de flyttade tillbaks efter att David ville nära han. Mårten känner bara David där, han vill visa Mårten hur det går till & så. Jag tror han vill att Mårten ska känna sig välkommen.

Hon sa åt David att de kan pröva har nära honom om det inte blir för trångt bara. David nickade ja till det.
Jag sa att de hade redan sagt åt David sen förut att Mårten skulle få ha nära David & jag anser att säger man sådana saker som man kan hålla ska man hålla det också. Hon tyckte att det var konstigt för de snackade ändå om det men att det kunde ha glömts bort. & det kan det mycket väl ha gjort för det "löftet" lovades förra månaden eller ännu tidigare & har man så många barn som man har på dagis glömmer man självfallet bort det.

Men inte barn inte ..  Jäklar vad de minns ibland.

Hoppas dem ska göra färdigt sina tomtar idag.. Jag är så nyffis på att se hur David's tomte blir som färdig! :D

en tung sten kom ut.


Igår vart jag allt på samma gång, jag blev irriterad, jag blev ledsen & besviken, sårad! :/ you name a feeling ..

Jag var som en citron & jag surade som ett barn & jag var rent ut sagt upprörd. Jag brukar försöka att låta bli att bry mig om "små" saker men igår så var det liksom en sak för mycket så det koka ut. :/

Jag slängde iväg ett sms till en vän eller ja, vän & vän äsch vi nämner namnet min blogg & mina känslor ;) emme fick mitt mottagna sms. (tack igen för att du fanns där!) :D en av de bästa.. helt ärligt talat, underbar! <3

Efter att jag grubblat om jag skulle, borde eller inte alls skulle & borde så fattade jag ett beslut att häva ur mig allt & mindre av allt vad jag kände, tyckte & bara vara rak. Jag har själv lovat mig själv ta itu med "fighten" när det blir än hålla inom mig, men nejrå. Det går inte riktigt ännu :/ Det är lättare med folk jag känner ut & innan än andra jag känner mera sådär halvdant & börjar få syn på hur de är :/ ..


Iaf, jag sa exakt vad jag kände & tyckte det blev typ 2 timmar snack av känslor & jag blev förstådd tillslut trots att jag fick höra samma sak i omgångar men jag sa det tillbaks i omgångar samma sak om & om igen. Allting blev inte utrett från min sida då jag kom på mera idag, men det spar jag till annat tillfälle när jag känner det ska tas upp. Egentligen är det inte jag som bör ta upp det för det handlar inte om mig, men indirekt om mig för det berör mina vänner. (2 av mina favorit tjejer) .. & det stör mig in i ryggraden ibland. :/

Jag sa att jag inte kände tillit mer & tappade den efter flera gånger inget blir av när det är sagts & osv.. Det kanske kändes att höra det men jag tror på ärlighet & det är det man kommer längst med. Jag gillar aldrig att såra folk men ibland kanske sanningen smärtar men vad gör inte en lögn sen i slutändan?

Jag föredrar en sanning av smärta än en lögn som smärtar mer & sabbar allt man har. Jag tolerar inte lögner.

Jag sa också vad jag ville med att förklara & säga allt jag hade att säga .. Jag vill ju att det ska finnas vänskap, jag vill kunna umgås & ha tillit men håller man på för mycket så tappar jag den för jag har så in i bomben svårt att lita på folk, jag kan ibland känna hurdan en person är & jag har svårt att släppa in folk inpå & sen när jag blir fäst vid någon så blir jag det rejält. Det vet alla som känner mig .. Men efter att jag träffade Emme så lärde jag mig att börja öppna mig lite mer, hon lyckades med att bryta itu det.

Iaf, så när det sker som det har gjort så tappar jag det jag byggt & sa att jag ville få det bli bättre igen, få bättre vänskap & det var vi 2 om. Så hoppas jag att det hålls. Jag hatar att bli fäst vid folk & sen bara bli sårad & sviken i omgångar. =/

Har lärt mig att man ska våga satsa för att få veta men är det värt det om man bara blir ledsen? jag undrar det ..
Kändes som jag kröp tillbaks till mitt skal igår & jag var avvaktande & jag visade inget alls "ja, jag vill!" & det märktes långa vägar .. Men det blev bra sen iaf, för jag sa varför & sa hurdan jag är.

Jag är inte lätt & det är inte lätt att vara mig & jag tror inte jag är lätt att lära känna .. men vissa personer gör det lättare för mig att öppna mig än andra. :/

Så, jag hoppas detta leder till nåt bra. Jag orkar inte försöka & kämpa & få nåt att vara när det blir motgångar..
det kändes ibland att det som var bara var på låssas & jag hoppas jag har fel. Förut kändes det så mycket starkare mellan oss, kändes som hon var en av de närmsta & att jag kunde snacka om allt .. men idag vet jag inte? kanske för man knappt har träffats? Men vi skulle träffas oftare & jag är villig att försöka men jag får nog bygga upp lite från början igen, som tilliten :/ ..

Jag är glad att jag har den här vännen men när det bara blir fel som igår så blir jag bara ledsen & känner nej.. ;(
( & det är inte om emme jag vet att folk alltid tar det för givet men det är det inte! )

Jag hoppas du vet att jag tycker om dig Fia & jag hoppas att du vet att jag vill vara din kompis ..

I slutet av samtalet ledde det iaf till bra & vi ska träffas snart & sen igen när hon är hemma & vi ska försöka oss på pannkakor. Jag kan inte pannkakor längre, det blir bara skit av det & jag förstår det inte hur jag kunde det förut men inte längre ..

Jag tror jag ska handla hem färdiga pannkakor tills dess bara för att ha ifall att .. Fia trodde att det går om vi är båda två som hjälps åt för då blir det bara bäst men hm, tja.. Okejrå, måste vara positiv här gällande maten! Jag får öva, övning ger färdighet! ;)





"dessi gjorde!"


gah! :@ denna dagen har bara börjat & måndagen tar visst aldrig slut? :( .. som jag sade tidigare hatar jag måndagar & detta gör det inte till motsatsen .. bad monday :(

david ska testa mitt humör har han visst bestämt sig för när han klev upp morgonen rullade på & han var glader .. hämtningen på dagis började med massa kramar & hjälpsam david till fröken, stolt & värmande var det att se tills det var dags att gå hem!

varför varför älskade barn ska du testa just minst en - 2 dagar i veckan på mina "usla" dagar under veckans vecko namn MÅNDAG? en av dem? :/..

efter massa övertalande så lyckades jag få han att gå med mig till affärn, vägen dit gick bra! jag tänkte "here we go, detta går ju bra!" =) eh, ja .. som alltid när man tänker snäppet för mycket bra & så klart när man läst om "trotsande barn" på nätet igår i nätet om andras barn & vad föräldrarna gör så sjäääääääääääääääälvklart ska jag bli en av dom idag! man ska visst inte tänka "så gör inte david mera, jag behöver INTE göra så mera" - så infaller det självklart ..

vi går in & han lyssnar, jag sa till honom före att vi inte skulle ner till nedervåningen för kolla bilar (han frågade efter det jag sa nej.) & han gav med sig. men sen när vi var inne i själva affärn drog han till ett annat barn som "putta" till han med fingret & jag har ingen aning om vem det var & david drog ju från mig så jag hämtade han tillbaks trots jag sade han skulle stanna hos mig. jag tog det jag skulle ha från hyllan & går förbi nedervåningen & där blev det stopp han skulle ner & jag sa nej. han gick neråt & jag tog upp han igen & han klamra sig fast & jag sa åt han att släppa & han inte skulle ner. han sa att han inte skulle ner men det gjorde han visst så efter 3 chanser att få gå därifrån själv bar jag han mot hans vilja. & gick iväg med han till annat i affärn. han protesterade, han skrek & han gjorde allt för få sin vilja fram .. han skulle bära korgen & klargjorde det var hans & jag inte fick ha den. (jag hade den för komma iväg.) han fick tillbaks den & vi gick. han drog till drickan & där blev det ytterligare ett stopp & jädrar vad utbrott han fick! :@

han har inte fått sådan arg utbrott på evigheters evigheter & jag trodde det var slut på det men icke sa nicke! jag stod emot & sa ingen dricka & han blev argare & argare & skrek som en tok & folk stirrade & jag försökte få han därifrån & han skrek för full hals & tyckte nog att jag var världens dummaste .. jag gav han chanser att komma men gick inte så jag tog han under armen & gick för att kunna handla han skrek mamma & jag bar ner han & sa han fick gå själv. det lyckades en stund sen såg han ju paradiset av allt gottigott (godiset) & kassorna är ju precis vid drickan & godiset. 

jag blev bara mer irriterad & arg efter allt bråk så jag sa till med argare & argare röst för varenda gång & när han gjorde nåt bra så gav jag beröm. efter ett tag sagt samma mening hela tiden "nej, du ska inte ha godis lägg tillbaka den!" så sa jag till på skarpen med hård röst "lägg tillbaks den sa jag!" & det funkade. att man ska behöva bli arg i rösten är tröttsamt men vad ska man göra? jag kan ju inte säga med glatt röst hela tiden?

han blev arg som sagt mer & mer & jag drog till kassan tillslut & andades ut & tog upp varorna medan han gjorde motsatsen till vad jag bad han om & drar mitt kort .. självklart fungerar inte kortet ta mig fan! :@.. då kom jag på att det stod ju på internet att det var tekniska fel .. så där stod jag smått dum med ett argt barn & frusterad samt svettig över att david bara bråkar & folket stirrar & ingen var direkt glad som kommer medges ej. jag visste ju att jag hade pengar, jag kollade ju före & visste fanns täckning. så nehe sa jag & drog fram pengarna jag hade kontant tur nog som jag hade tänkt spara & packade ner varorna.

david frågade direkt "inte jag fått nåt?" jag sa nej, du får inget när man bråkar. ger man ett barn nåt när det bråkar så får man äta upp det hundra ggr sen .. ringde genast min bank & visst hade jag täckning :/ så hoppas bara nu inte att banken drar trots allt sen då blir jag arg..

jag ska nog gå tillbaks med att bara ha kontanter handla för, jag gjorde så alltid förut & använde aldrig på kortet för jag nojjade mig alltid över att "tänk om" inte funkar, blaha blaha .. & sen händer det 2 ggr nu inte alls lång tid emellan trots pengarna finns .. hate it. elr byta bank månetro? inte för att jag vet att det skulle funka men ändå? maybe? ..

jaha, nyss pratade david om att kolla film & jag sa bara vänta eftersom jag skrev här & nu har han somnat tror jag? hmm jag som måste ut med nuffen först .. ska se om han somnat helt eller bara slumrat.

aah, skönt skrivit av mig lite ..

this stupid monday ..



har ni någon dag på veckan som är eran "ogilla dag?" på veckan bara för att?

min är måndagar .. hates mondays .. :/ jag gillar inte måndagar mest för att det är första dagen efter mina oftast sköna helger, då man bara gör antingen princip ingenting elr har as rolig helg .. måndagar är bara blä! :/ & sen har jag numera ogillat skarpt söndagar samt fredag kvällar.. söndagar bara för då finns det för det första inget att se på tv huvudtaget, sen för att det är slutet på sköna helgen & sen för att efter midnatt är det den dumma måndagen! :/

fredagen kväll ogillar jag bara för det är samma visa där inget att se på tv! :/

så vilka dagar gillar jag då? jo, tisdag & onsdag & torsdag! :D varför?

för att då kommer antingen desperete housewives, navy csi, csi, elr greys anatomy! :D jo just det.. chuck kommer på måndagar så okejs, jag ogillar måndagar fram tills kvällen! ;).. så halva måndan då? ;P

värst var skoltiden då man hade den där förbannade gympan & alla lektioner man ogillade så skarpt .. bäst då var fredagar för man slutade så sjukt tidigt (11.00) sen ändrade det tills 11:30 & det kändes som jorden gick under.. elr om det var 12.00? eh, jag minns inte .. jag har ingen kontakt med dem i min gamla klass heller så jag kan inte fråga, inte för att jag hade gjort det iaf ..

hm, snart dags bänka sig framför tvn & kolla på våra bästa år.. har inget annat för mig! ;)

& sen har jag 2 funderingar ..

hur många läser min blogg egentligen? jag har inte riktigt hajat det där med sidvisningar vilket av de där sträcken kollar man efter? ( guldfisk som jag är & dessutom är jag dumförklarad som korkad guldfisk ;) ) .. är det sidvisnings sträcket tro? ..

& detta som alla har mer eller mindre i sina bloggar "frågestund"? nåt jag ska hänga efter på jag med, följa strömmen liksom?

besviken ..



jag är besviken & sårad lite granna ..

jag skriver mera en annan gång & förhoppningsvis är jag betydligt positivare då ..

en bra sak idag är att jag funnit charlotta på facebook så nu kan man slänga iväg grattis till henne när man fyller ;) vi fyller samma dag & vi föddes på SAMMA sjukhus också sen hamnade vi i samma klass också trots att jag aldrig hade känt henne tidigare & bodde inte ens i samma stad från början som henne .. tycker det är häftigt att man kan föras tillbaks till samman på detta sätt i denna stora värld .. tiderna då vi föddes skildes inte så extremt heller .. creepy ;)

RSS 2.0