Just det ja!



Ludde har beslutat sig för att JAG ska rida i sommar!
Jag svarade det med ett leende för jag tänkte i skallen "hehe, lycka till med det." ;) ..

Men jag tror inte hon kommer lyckas glömma det här .. Hon har minne men hon är rätt förvirrad som hon själv uttrycker det. Hon har glömt saker förut, för när man drar upp sakerna så säger hon "ja just det!" men detta sa hon att hon inte glömmer.

Jag kom på att tala om Östhammar & deras revbenspjäll istället & sa att dit måste vi åka äta Ludde!
Självklart sa Ludde. & då sa jag ja, vad bra det är ju gott elr nåt sa jag, sen sa jag då glömmer du bort det där med ridningen. ;)

Hon sa "Vissa saker glömmer jag men inte det." ;)

Tja, okej skulle vara roligt testa rida har bara haft dåliga minnen från det, men jag blir så skraj! :/ .. Dock fann en häst nog tycke för mig. När jag inte såg det stod hon as nära mig trots hennes "staket" & luktade på mig när jag vände mig om. :) Jag gullade & pratade med henne en stund medan Ludde jobbade. Snällt snällt ;) .. Då i den vevan sa Ludde henne skulle jag få rida på i sommar .. :) Jag sa då måste jag bli kompis med henne först! ;) ..

& sen har Ludde bestämt jag ska köra mycket också .. Bil köra alltså. Hon har sagt det ska bli en bilförare av mig också! :) .. Papprena har jag fått hem en del, måste boka tid för synundersökning, betala in pengarna osvosv först .. sen ska jag & Ludde på någon kurs .. Jag har en riktigt fin vän! :D

Jag fick pröva växla igår också! :D Haha, jag lyckades ganska bra för vara första gången jag testade växla genom alla titt som tätt :) Ibland lät det krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. ;) ..

Att vara tyst eller att snacka direkt.




Vad föredrar ni när man har något att lösa? Att man går iväg & surar sen kommer tillbaks & säger några utvalda ord & sen drar igen? Eller att man sitter & snackar igenom allt även om ska krävas hundra gånger samma visa innan det blir bra?

Jag föredrar sistnämnda.

Vad föredrar du?

Mycket pallar man, mycket gör man. Men orken minskar, hoppet avtar, & man tappar viljan tillslut .. Vad som återstår sen är allt man kunde ha fått men försvann ..

Detta uttryck har jag fastnat för & just nu diggar förfullt "som en vindblåst .." förut hade jag "gulligull" om kärleken. Haha! Jag minns det än. Hade jag det bra i kärleken & hade en pojkvän så svävade jag & sa "gulligull" om man såg personer omfamnande i varandra, eller att bara tänka på kärlek. Babelibabe bet ihop, men hon tyckte jag var jobbig ;) Himlade & hade sig! ;) .. speciellt om hon inte hade någon.

När jag inte hade tur i kärleken så ville jag spy på allt med kärlek hette & babelibabe ja .. hon svävade i rosa & blåa moln! ;) .. Jag kan säga jag fick igen tusen gånger om. "Gulligull" drogs upp i omgångar .. ofta av henne! ;) ..

Man liksom sa "okej okej .. jag hajar!" ;)

Heej mina kära läsare! :)

I'm baaaack agaiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! ;) Jag har inte haft det minsta tid att blogga, det skulle vara en fet lögn. Eller, ja tiden har ju funnits men jag har inte haft orken. Jag har suttit barnvakt till & från denna vecka, dels haft Mårten sovande över & sen några dagar har jag suttit barnvakt när det har behövts. Förra helgen bad jag om att få ta hem Mårten, övriga dagarna var Ludde dålig  har jag för mig, & då tog jag hand om Mårten lite, sen lämpade över bägge till dagis de dagarna som var vardagar. & däribland har jag fått gå & hämta Mårten i sista minut. Men jag ska se till få bli barnledig jag med en dag sen när jag känner jag bara vill vara Désiree för en dag. Jag vet att Ludde ställer upp bara hon kan, det har hon sagt väldigt länge.. Bara jag som inte vill vara ifrån David & inte haft behovet, men skulle vara skönt ibland. Senast jag hade barnfri (förutom de få gånger David's pappa haft honom) var förra året i augusti. Det var skönt. Dock var jag iväg på bröllop då men jag fick allt bara vara mig. Micke hade inte tid ha David huvudtaget alls i februari månad, först kunde han & sen sköts datumena mer & mer upp & sen vändes allt att jag var upptagen, trots jag inte var det .. Sen när jag kollade med honom när han skulle ha David, då kunde han inte alls i februari månad för han skulle bort & var fullt upptagen. Hur kan man vara för upptagen för att träffa sitt barn?

Jag kan inte begripa det. T.om. kändisarna som jobbar hur konstigt som helst, de har minsann tid för sina barn? & ända jobbar de ibland princip jämt om man ska tro tidningarna & deras uttalande förstås. Men man ser alltid att de är med sina barn på någon bild.

Kan man skapa ett barn till världen får man allt lägga allt annat  åt sidan för att ta sig sin tid att träffa sitt barn! Visst, bara för man skapar ett barn så betyder inte det att man ska lägga sitt egna liv åt helsike men man får prioritera!

Jag vet tusentals gånger som jag bara velat träffa mina kompisar & bara åka iväg t.ex till liseberg. Bara för att lämna ett exempel. Men David då? Hur gör jag med han? Jag kan ju inte direkt bara skita i allt .. Han skulle ju inte få minsta roligt i hans ålder när han bara kan åka någon karusell? :/ ..

Nej, jag skiter it. Jag värdesätter hellre att få vara med David. Det var inte han som valde att komma till världen, det var jag som beslöt det valet, jag som gjorde det. Eller ja, det var snarare Micke som ville ha barn jag ville vänta.

Sen blev det som det blev, jag hade ingen tanke på barn .. Men dagen jag fick veta att jag var gravid genom testet så valde jag mitt beslut för livet & jag ångrar mig inte en endaste sekund!

I helgen har jag gjort en jädrans massa samtidigt som jag haft en huvudvärk som fick mig dra till affärn för att handla tabletter trots jag inte orkade dra till centrum. Jag övervägde att hoppa över affärn för jag tänkte jag genomlider smärtan istället, men jag gav med mig. Jag insåg det skulle bara vara korkat! (Jag är sådan som helst har ont än käkar medicin. Jag har hög smärtgräns med.) Men jag vek mig.. Jag handlade det & självklart försvann huvudvärken, för stunden sen kom värsta smärtan som kände som vet inte  vad. Så då var jag glad att jag hade tabletter .. Tog en det lindrade jag var normal några timmar, sen kom det tillbaks & jag fick ta en till .. Sen räckte det.

David & jag var i affärn med Ludde & Tobbe i helgen också, jag hade packat huvudvärks tabletter ifall att. Då fann jag en bok som David gillar. Jag kunde inte låta bli att inte handla den, Max - lampa. David  har flera stycken av den, men tyvärr har han tagit sönder en av dom sen mindre så den fick kastas:( Så nu fick han en ny efter inte fått nåt på länge, förutom sådant han verkligen måste ha som nya kläder osv. Det var rea på den & fanns bara den vad jag kunde se så då passade jag på! :D 25 kr kostade den, brukar kosta mer.

Sen fann jag en grejj till bäseli också (alexander) :D Så fort jag såg den tänkte jag på min bäseli .. :D Emmi vet inget ännu, men jag tror hon blir glad. Ringde mamma för rådfråga för hon vet ju om han hade en sådan elr inte plus mamma är betydligt lättare nå än Emmi ..

Nu vet jag inte vad jag mer ska skriva ..

Jo, nu vet jag..

Jag saknar ems  & c :/ <3

Sjukdom, skor, osvosv.


åh boy vilken lång/kort vecka det har varit det senaste veckorna.

Jag har hunnit jobba i en veckas tid & tjänat lite kashing kashing ;) Jobbade mellan 8:e - 12:e :)..
Helgen där skulle jag ha träffat kära Ludde, men David var sisådär i magen så jag hoppade över det & det var tur det för sedan fick jag skiten när han slapp skiten. & sen släppte det efter halva söndagen, men det var rena helvetet. Jag mådde bra sen & sen i tisdags fick David skiten igen, & sen blev han bättre & kunde dra till dagis igen på torsdan. Jag & han höll oss hemma för att se han mådde helt bra sen.

I torsdags sen åkte vi & handlade lite, vi åkte med Johan. Han skulle ändå handla han också så. :) David fick åka utan blöja för första gången helt vi åkte iväg utan det. Han har inte haft blöja på sig i 2 veckor idag, första natten för 2 veckor sen så körde jag utan helt & hållet, han gjorde inte ett dugg på sig under hela dan natten & alla andra nätter, förutom då han blev dålig för då hade han ingen chans hålla emot, det bara kom ut :( ..

Vi handlade som sagt & jag passade på handla massa kallingar till David i Hm. Fanns flera olika motiv på kalsonger där mer än på nätet & jag ville inte beställa via datan, jag ville han skulle med mig & handla.. Han fick välja motiv på sina kalsonger, vart först traktorer & sen letade jag efter pyjamas som skulle finnas 2 st för 149 kr, men fann den inte :( Så fick hoppa över det, ville inte lägga ungefär samma pris för en enda pyjamas när jag kunde få 2 :( .. Men sen insåg jag att jag borde kolla storleken på kalsongerna som jag bara tog, & det var tur det för tog en storlek för liten, så fick leta efter hans storlek & fann den, då valde David att ändra sig för han ville ha med blixten på .. självklart! Vad annars? Alltid blixten .. Men jag förstår honom, jag ville alltid ha rosa, svart, blått, delfiner på om jag fick bestämma när jag var mindre ..

Sen gick vi för köpa korv, David ville inte ha men han hade ju ätit i dagis, så. Så jag handlade en själv & Johan handlade en.

Sen drog jag till Team Sportia vi alla för jag ville kolla skor, David hjälpte mig att kolla skor som han hade lovat mig, han tog skor efter skor. Haha! ;) Men sen valde jag ett par svarta adidas skor som var rea på som jag gillade, för dem vita tycker jag är snyggare egentligen, men dem blir ju skitiga så som jag går .. :/ & sen pröjsade jag "bara" 199 kr för jag använde mitt presentkort jag hade fått från min ems & c :D (emelie "emme" & "c" - cissi.) om någon undrar vem jag menar ;) .. Jag hade tänkt kolla skorna med ems & c som vi hade sagt, men jag kunde inte låta bli att skita i köpa när det var rea .. Jag behöver ju skor & annars skulle dem kostat 700 :/ elr ja 699. men en krona hit eller dit, fattar det inte. dra det direkt istället 700.

Efter det vart det handla mat, kollade i leksaksaffären med & jisses! :O Jag trodde att jag skulle behöva bära David under armen gapade som ett vet inte vad, men neejrå. Han lyssnade, kollade leksaker & ropade på mig hela tiden när jag ville leta efter "krimskrams" till honom. Men fann det bara pytte litet, inge roligt alls att pyssla med :( Mest pärlhalsband. :/ ..  Sen behövde han gå på toa, så han gjorde det också. Hade gått nåra timmar då efter vi kommit fram till norrtan plus han hade sovit i bilen också, utan att gjort på sig! Duktig pojke! :D

Handlade mat som sagt, började bli lite tomt i kylskåpet & förrådet där man har torr varorna så handlade lite till. & då kom jag på mig att jag inte hade handlat blöjor! :O haha, det kändes konstigt att bara passera den hyllan & inte inhandla det, det kommer märkas på pengarna sen ;) .. Nu märks det ingen skillnad eftersom jag handlat kallingar för ungefär samma pris jag lägger på blöjor men det märks nog sen nästa månad.

Skönt när man kan handla lite innan allt blir tomt, det blir så dyrt & jobbigt då.. Även om jag gillar stor handling så gillar aldrig de jag handlar med det ;) & David var så duktig så! :D Istället för att bråka & trotsa så skulle han hjälpa mig hämta & bära varorna till vagnen! :D Märks han börjar bli stor nu. Stor på allvar. Min lilla barn som börjar bli stor .. Känns som det var igår jag pressa ut han från mig. <3

Nu vet jag inte vad jag mer ska skriva ..

Nåt som David sa till mig. :)


Igår kollade David på mina skor.
- David: "mamma, dina skor är sönder."
- Jag: "Ja, jag vet .."
- David: "Då kan du inte gå ute med Lucky."
- Jag "Jo, men jag får göra det iaf, jag får gå med skorna ändå."
- David: "Köp sådana skor som jag har mamma."
- Jag: "Ska jag köpa sådana skor som dig?"
- David: "Ja, köp sådana stövlar, dina går sönder."
- Jag: "Tycker du dina skor är bra?"
- David: "Ja. Ska kolla först inte sönder. Nej, dom är inte sönder, köp sådana skor som mig mamma!"
- Jag: "Nej, men det är ingen idé köpa nya vinterskor nu David, för vintern är snart slut iaf, men jag ska köpa nya skor."
- David: "Jag kan följa med dig kolla skor till dig."
- Jag: "Ja, men det kan du göra om du vill.  Hjälpa mamma finna skor."

Sen gick vi ut med nuffen. ..

Tycker det var så sött samtidigt som det lät "vuxet" av honom :)..

När det väl börjat hända, sker mer.


Gah! Jag har otur alltså. Förra året eftersom det är nytt år lämnade min brödrost mig & dog. RIP.
Idag tror jag det var? Nej, igår då märkte jag att mina skor som jag hade handlat inför vintern förra året från Ellos, har gått sönder! & nej, jag lovar denna gången var det inte jag som tog sönder mina skor .. Hedersord!

& just det ja, min visp! Min kära visp den la av igår också, mitt i själva brödbakningen, jag hade precis innan gjort kladdkaka, den funkade då. Sen när jag drog ut visparna & tog andra som är mera bättre till brödbakning så lossnar den & vill inte fastna mer. Så den får säga sitt sista visp drag & sen rip för den också ..

& sen min tele, ja den har ju strulat titt som tätt, jag bara väntar tills domedagen kommer då den dör för gott. Vilket jag självfallet inte hoppas den gör tills jag har skaffat mig en ny .. Om det sker flippar jag ut, jag klarar mig inte utan min nallephone. ..

Har jag otur eller vad?

Jag väntar vad som härnäst ska ge sitt sista läten av liv för sedan lämna mig ..

Hoppas dock inte nallephonen, nallephonen, nallephonen, sen just det ja tvn!

Nämnde jag nallephonen?!

Utkast: Feb. 6, 2010



1. Lägg in awarden på din blogg.

2. Länka personen du fått den av.

3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.

4. Välj sju andra bloggar att ge den till.

5. Länka till deras bloggar.

6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award.

Jag fick denna award av emme (floorballemmet.blogg.se) :)

SJU "INTRESSANTA" SAKER OM MIG!

1.
När jag var liten var mitt drömjobb att bli delfinskötare efter att ha fått se delfinshow med någon, tror mamma? Jag fastnade direkt för det & det var min dröm i många år. Nu strävar jag efter något annat, men vet inte vad.

2. Jag dog som bebis men återupplivades i omgångar.

3. Vägde som 1 mjölkpaket när jag föddes & jag var så liten som en vuxen mans hand.

4. Jag har varit förlovad 2 gånger & ena gången friade jag.

5. Jag är extremt rädd för döden.

6. Jag har svårt för att öppna mig för andra.

7. Jag har fått kontakt med min pappa igen efter 13 års tystnad.

Jag ger denna award till: babelibabe (snowaangel.blogg.se), johan (antisvensson.blogg.se) ..

eh, ja vem mer? jag får återkomma.

RSS 2.0