drömde min värsta dröm hittills :(


inatt drömde jag ingen vidare rolig dröm .. min värsta oförhåga eller vad de heter blev sann inatt, iaf om man ska tänka på vad drömmen handlade  om.. LÄS ATT DETTA ÄR EN DRÖM, INGEN VERKLIGHET! ..

Så, nu när man sagt att det är en dröm så skriver jag vidare..

jag drömde om att david låg & sov sött & sen när jag kollade på han en andra gång bara för att njuta av att se han sova så sött så var han inte rosig om kinderna & sov sött, han var lik aktig i ansiktet & när jag tog i han var han stel.. david hade alltså dött i min dröm inatt :'(.. jag försökte skaka liv i honom & han återupplivades men sen dog han ifrån mig igen & fram kommer sophias kista .. hon skulle alltså möta upp min älskade david till himlen .. ;(.. jag tjöt som ett barn när jag såg sophias kista, david fick jag inte se eller flisi heller men jag förstod att det var det drömmen handlade om .. sen minns jag inte mkt mera än att jag såg kistan långsamt åkte ner i allt jord, inga människor fanns det mer än mig & mig själv kunde jag inte se utan allt hände iaf. :/.. kistan åkte ner utan andras händer osv allt fanns där men inte syndes :s ..

sen drömde jag att mamma var med i min dröm & nu drömde jag att david dog från mig som bäbis & att mamma försökte rädda han istället men gick inte & att jag totalvägrade sjukhus?! :s WHAT!? .. okej, visst jag är skraj för sjukhus men det gällde  ju mitt barn? :/ såå jädra vrickad dröm :/.. & mamma reagerade inte alls .. att jag totalvägrade sjukhus ..

vet inte vad som var mest vrickast att jag vägrade mitt barn åka till sjukhuset eller att mamma inte reagerade på att hon inte drog ändå? .. på nåt jädra knäppt sätt tyckte jag nu att det var fint flisi kom även om i hennes kista .. men jag vill inte alls behöva uppleva det .. räcker med flisi & det var ändå inte mitt barn .. jag har alltid varit skit rädd för mista david eller någon sådär nära mig. :/ .. vet inte om mitt undermedvetna spökar med min sorg över flisi & därmed förvandlades till david för jag inte vet vad jag skulle göra om jag miste han? eller om det var verkligen david det skulle vara?

aja, tack & lov var det en dröm .. detta kommer då aldrig någonsin bli verklighet inte om jag får bestämma ..

david - min guldklimp .. vad skulle jag göra en halv sekund utan dig?

skulle bara säga ..



jag har visst inte nämnt att jag minsann fann davids cykel huset bakom mitt område? ;) där fann jag den iaf på en dålig start på morgonen med david som trotsade i maximal nivå & pga av trosandet såg jag hans cykel, eller som jag trodde snarare var hans cykel som visade vara hans när jag bara skulle upp hämta vagnen för kunna komma iväg till dagis för han vägrade att gå :( aja, så gick dit & kollade var hans cykel så jag tog den direkt & kånkade hem den innan dagis :)..

gissa om david vart glad? =) .. fast märks han inte förstår grejjen med att den inte kan vara ute innan jag skaffat lås igen ( vilket jag har först nu men det ska visst monteras fast på nåt vis .. ehh, ja tjena! desirée är såå duktig på sådant, läs IRONI! ) så ja den får vara inne i lägenheten så länge ..

så vad är det för ord jag nu sökte mot den som var fräck nog sno hans cykel .. aja, skitsamma..!

packar & packar ..


idag har jag gjort lite nytta..! :) jag har rensat ett skåp med massa papper i & en liten byrå som jag hade massa viktiga papper & oviktiga papper som jag kastade & sen la resten i en kartong med massa filmer & cdskivor. jag som trodde jag hade packat alla filmer men det hade jag inte. det var bara alla dvd filmer jag hade packat tidigare i 2 kartonger & nu alla video filmer. skönt att det är gjort. det värsta med att flytta är allt rensande. jag som lovat mig själv alla gånger "nästa gång ska jag inte ha massa skit" ehh, ja tjena det tror jag med på ..

sms fick man nyss.. tihii! ;D jag är populär idag ;) eller ja kanske inte .. mobilen är liksom kall ..

ahaja, hm ska man skriva nu då? jagat som en tok efter de som har hand om nycklarna & diverse grejjer gällande nya lägenhet utan framgång .. får fortsätta jaga efter dem imrn ;) ( jaga som att ringa i tele. )

neee, ut med nuffie & david.

arbetsintervju.


idag blev jag kallad till arbetsintervju. jag vet inte om hur det gick men hon skulle ringa mig om det blir nåt eller inte :) annars skulle hon tipsa andra ställen ;).. jaja, får vänta & se. lokalvårdare var detta jobb som. det är jag ändå bra på & denna gången var det inte jag som sökte utan hon fann mig via af. ;) så af är bra kanske trots allt? ;) (af = arbetsförmedlingen.) =)

jahaja, nu är nyss min kladdkaka klar men ska vänta tills den kylnat ner så jag ska hälla lite florsocker på den. tror inte den kommer bli en av de bästa men förhoppningsvis smaklig. :)

sååhååå, väntar nu på att fläsket ska bli upptinat så det kan bli fläskpannkaka á la Désirée ;).. jag följer inte riktigt receptena & bara för jag inte gör det så har jag fått bra betyg på de jag har gjort & bjudit på men nu var det sketans längesen jag gjorde senast så hoppas jag kan än .. tom emmi gillade min fläskpannkaka & lyckades man få henne gilla ens mat ja då är man bra! :D ( hon är helt svår att få en gilla ens mat, ni som känner henne ni vet ;) )

-

funderar på att köpa såna där tofflor som är så där sjukt sköna. jag frös som ett asplöv hos ludde & då fick jag låna om det var hennes eller björns tofflor & ååhååå vad skönt! :D råkade få syn på sådana idag i affären för pangpris sa ludde det var & jag äääär såå sugen på handla hem ett par! money, money måste komma in först .. försökte få mig sådana i födelsedagspresent men kommit på en deal här så kanske ett par sådana blir mina imrn ;) hoppas hoppas! :D ( förskott present eller julklapp. ) inte alls ofta jag verkligen vill ha nåt så nu grubblar jag om man ska slå till .. de verkligen ropade på mig, Désirée kom & köp mig! ta mig! :D love me, choose me, be with me! eller nej, inte så kanske.. men jag fick syn på ett par jag gillade & kände bara FUCK me want! ;$..

nehe, nu ska jag se om fläsket är upptinat.

just det ja! nämnde jag att nån dumbom till människa har snott min MIN sons cykel? :( förbannade crap att jag trodde det skulle finnas så goda människor omkring här som inte skulle sno mitt barns cykel .. den var ju förbabian gammal & rostig men den var ändå mitt barns cykel MITT BARNS! :( så, finner jag den här omkring så ska jag ta tillbaks den & skälla ut personen - rejält! =/.. (den var dumt nog olåst för nån hade snott mitt lås medan jag jobbade för någon månad sen. jag hade tur nog då med mig min nya cykel.) & nu har man oturen igen bli snodd på mitt barns cykel .. :(

idag blir jag barnledig till söndag ..


efter massa bråk & gräl från min & davids pappa's sida efter att jag vart arg så slutade jag fred med en vit flagga & frågade igen om de skulle träffas, först vart det massa nej bara för jag krävde saker från han som han inte ville men det tyckte jag inte skulle drabba david bara för vi inte kommer överens om vissa saker så tillslut så lyckades jag få honom förstå det med. david vill ju vara med sin pappa & jag älskar david så otroligt grymt mycket & david är min number one i världen, så då skulle jag få detta att bli bra igen, jag gav mig inte. jag är som en björn mamma när det gäller att kämpa för davids rätt. så, efter lite prat (ingen övertalning här inte) så kunde vi komma överens om dagar & tid. så nu kan jag se david glad igen. så som han pratat om sin pappa .. tom på dagis.. så då var jag ju bara tvungen lösa detta gräl åt sidan. jag tycker inte att mitt barn ska komma i kläm bara för att han ska komma åt mig, nejru. mitt barn ska få se sin pappa & även om vi är osams så får vi vara det. David kommer först .. mitt gräl läggs åt sidan med hans far..

så mina kära vänner & blogg läsare .. idag ska jag ta itu med packningen! jag SKAAAAA! kanske behöver en spark på rumpan först men jag ska allt! ;) jag lovar .. typ .. närsomhelst  nu..

det blir bra detta .. :)

ska se om man kan få se sin kära ludde nåt innan veckans slut med, jag saknar henne .. saknar mina & hennes skratt attacker .. ludde, min ludde .. :D <3

& C! om du ser detta eller om ems "skvallrar" till dig, så bli bra med din fot & ben! jag vill se er två! :( jag saknar er tjejer! :/ tycker om er så fruktansvärt .. :)

svar till Ronja & andra som inte lämnar blogg.


ja, min syster ska ha barn igen! :)

de ville ha flera barn men när beskedet kom så grät de av glädje de visste inte riktigt att det skulle gå så snabbt även om önskan efter barn var starkt! :)

bebisen ska/är planerad att komma i början på dec :).. (jippii sa jag då för då är de ett nytt dec barn till familjen!) :D
men emmi hoppas klart att hon ska slippa vänta så länge & jag säger den kan ju komma i nov, så kan bli ytterligare ett nov barn.. men jag & bäsen har ett avtal som inte bäsen har någon aning om själv att bäsen ska ploppa ut i dec ;).. (beklagar emmi men du får helt enkelt stå ut tills dec;)) sen om bäsen kommer hålla mitt & bäsens avtal det är frågan..

bebisar lyssnar ju inte på vad man vill ;) kolla bara på david, han skulle ju ut 2 veckor tidigare än vad jag hade beräknat med.. :) han var alltså beräknad till 28 juni, samma dag som jag & hans pappa blev ett. det tyckte jag var riktigt coolt, men sen ändrades det till 27:e & det gillade visst inte david för han skulle dela sin dag med ankan :).. såå, 15:e juni ;)..

ludde är en av de bästa alltså! :D


ludde är ta mig tusan en av de bästa & så har hon insjuknat i lunginflammation.. fick träffa henne en stund idag eftersom johan samt 2 andra skulle dit lämna ved & hämta värme stor vad det nu var så då fick jag frågan om jag ville med så jag gjorde det försökte ringa ludde innan men fick inte tag på henne för dålig mottagning men hon visste skulle komma förbi med ved iaf. sen när jag väl kom ur bilen & hon visste inte jag var med så vart det högt välkommande "heeeeeeeeeeeeeeej désirée!" & sen var hon snabbt där & gav mig en bamse kram! :D min ludde, min kära ludde som jag kallar henne :).. kramade om henne lika mkt tillbaks & hon sa att hon blev så glad se mig =) åkte för ville se henne sa jag :).. allt för få träffa ludde en liten stund, gillar henne så mycket :) hon är en av de bästa jag lärt känna & hon står mig nära! :) hon sa att jag alltid är välkommen, skönt att veta :).. vi ska ses nån dag snart saknar henne & hon saknar mig & vill kunna umgås med min ludde :).. haha, vi bubbla i tele ett bra tag igår & johan ifrågasatte vad vi hade för relation egentligen ;) haha, vi sa det får du inte veta (a)..

jag typ sa till ludde igår "jag saknar dig, vi får umgås snart! jag vill ha min ludde dos!" & sen fortsatte jag, "vart är min ludde, vart är min mårten bus, davids ludde, davids mårten buuuuuuuuuuuuus" haha & ludde hängde på sa samma sak! :D haha, låter kanske larvigt men det är så skojj om man hajjar oss två. :)

krya på dig snabbt ludde! tycker så synd om dig & hoppas du tillfrisknar snart för är inge skojj alls att se dig blek i ansiktet & inte vara i full rulle med allting som du brukar & vara sprattlig & glad.  (L) Tänker på dig kära ludde!

min alldeles lilla W!


haha, w är så jäkla söt mamma skvallrar lite om w i sms ibland & jag får skratt attacker & stora leenden när jag läser ;)..

han har tex sagt "mormor har stickat min mössa samtidigt hade han tecknat ordet sticka." sen hade han sagt "swich swich" haha, att mamma hade stickat mössan snabbt med! ;) bra w bra. du har hajat ;)

sen hade han sagt .. nej men fan nu glömde jag ju bort vad han hade sagt :(..

jo, nu kom jag på det! ;D hurra, jag har inge minne som en guldfisk just nu ;) han har börjat kalla sig för W! :D hahaha! du är bäst grabben, man ska dras efter gudmor om någon! ;) hihi! ..

mamma hade hört william säga nåt i stil med "mormor, w vill ha macka" "w vill" mamma bara "vill William ha?" han i stil med "ja, W vill ha".

mamma hade berättat det för emmi därmed emmi hade sagt "ja, dessi kallar honom ju för W".. & jag svarade när mamma berättade i tele sa jag "ja, alla kallar honom för willis, wonkis, wonkisen, william osv så då ville jag ha ett nick till honom så som Sophia har, hon kallar jag ju för flisi efter att emmi & patrik kallar henne för flisan så då tog jag det & ändrade deras nick till flisi, som jag bara kallar henne & då fick william bli W för jag gillar det.. det är coolt & kul, w. w fick det bli" W - coolaste jädra ungen jag vet. haha, han är bara 2 bast & han är såå jävla kul att man skrattar .. hoppas han blir minst lika kul som äldre om inte roligare. emmi gillar ju han som alltid överdramaserar & spelar vrickade roller, vad han nu heter .. nån som hajar? han den där .. eh .. som spelar alls mäktige elr vad det är för film? w kanske kan bli roligare än honom? så då får han allt konkurrens? ;) inte för jag tycker han är kul men emmi tycker det :) & så sa jag till mamma plus emmi har sagt jag får säga W så då får det bli W. & sen tror jag att mamma sa att han hade börjat säga flisi med elr vad han hade sagt? ;) tihi, ungen saknar mig inte det minsta va? ;) jo, jag tror det & han är saknad tillbaks.. jädra gullunge! dessi riktigt stolt gudmor. :)


& sen.. vad var det mer jag skulle säga om w. jo just de! :D

emmi & w hade en konversation de emellan. vad jag förstod så gick det till ungefär såhär..

w:lillebror kommer snart
e:ja, snart kommer lillebror men du får vänta.
w:gå handla bebis i affären istället mamma!
e: ..

haha, vet inte alls vad emmi sa åt det men jag as garva som in i bomben när mamma sa de! :D sååå jädra rolig barn!

jag är en av de som ..

.. har turen att ha nåra av världens bästa kompisarna man kan ha vänskap med ;) jag säger så bara för att jag vet att det finns fler i världen som har andra vänner som är de där extra guldvärda, stjärnorna på himlen som är de där extra bästa vännerna man kan ha vänskap med. att säga jag skulle ha dem bästa skulle inte vara underdrift inte det minsta, jag har turen att ha bra kompisar, men jag vet att det finns fler därute som har extra fina de med. så jag tänker inte säga att jag är ensam. nej nej. ;)..

& sen orkar jag inte nämna alla som jag är kompis med för det vet dem själva ;) ta åt er alla mina ord jag skriver ner, ta det till er in i hjärtat & känn er träffade ;) jag älskar er på olika sätt & för era brister & era fina personligheter, jag tar er alla som ni är & det är just för att ni är som ni är som jag gillar er & gillar umgås med er! =)

dissar fotbollen, någon mer?


jag dissar att kolla fotbollen ikväll, jag har aldrig varit ett fotboll fan & jag kommer nog aldrig bli det heller .. jag vill inte göra någon förbannad men i mina ögon är det bara en boll som folk sparkar på & ska komma in i mål .. jag vet att för alla fotbolls fan är det helt annat, fotboll anda & allt det där, nåt som folk älskar osv. det förstår jag & accepterar jag samt respekterar men jag är en av de få som dissar kolla på det på tv. kolla det ute när folk spelar det kan jag göra när jag passerar men just tv nej.. däremot hejar jag på sverige när de alltid spelar mot nåt annat land ;) heja sverige trots jag inte tänker se en skvatt av det. det har jag gjort förut & jag slockna varenda gång.. ;) tihii, så vill jag sova kollar jag det, andra kollar hellre på annat jag väljer fotbollen, eller nån annan sport som jag inte är intresserad av.

däremot skridskoåkning, basket, volleyboll det är nåt ;).. & lite lite innebandy ;)

räck upp handen alla som dissar fotbollen på tv ikväll!

jaha, okej var visst bara jag iaf i detta rum .. :P

nån kommer säkerligen säga det senare men vem vann? ;) sverige elr hur? ;D

sophia ..


din mamma sa nyss att du fyller 1 år om 4 veckor .. 4 veckor! :s & jag tänkte då "jädrar flisi blir ett år! vad ska man köpa?!" men då kom jag på mig själv som alla andra gånger jag kan inte köpa, eller jo det kan jag visst men du kommer inte kunna bära det .. du kommer inte se det. ;( men.. jag tror jag ska köpa nåt iaf, kanske nåt som du kan få ha stående på din fina grav, det ska jag allt göra! :) ja, det ska jag .. du ska ha en 1 års present & jag ska sätta dit ljus till dig sen älskade flisi. jag köpte det förut men det fick jag inte ha då men det ska jag sätta dit nu istället, jag grät nästan när jag fick veta att jag inte fick ha just då pga årstiden. jag som ville så gärna, så gärna.

jag drömde om dig inatt flisi. du var så jävla söt, du var så fin i drömmen som du alltid är. denna gången hade du inte starkt ljus bakom dig som senaste drömmarna när du skulle visa att du kom till mig, så jag fick säga hejdå innan du lämnade mig igen. drömmarna med dig är så fruktansvärt fina, trots att jag bearbetar min sorg över dig. det underlättar, det underlättar rejält. men saknaden & sorgen jag bär det underlättar inte, det känns snarare som det blir tyngre. =/ saknar & tänker på dig as mkt senaste tiden har trott jag har sett dig ute tom. antar att det är önsketänkande .. flisi, att du kunde få mig så fruktansvärt fäst vid dig av de få gångerna jag såg dig. ofattbart. min älskade flisi .. =)

-

du kommer aldrig bli glömd, du kommer alltid vara djupt älskad & du kommer alltid för mig vara en unik, kämpande liten flicka som kämpade igenom allt det jobbiga så vi fick ha dig hos oss i några månader ..

here it comes .. ;)


här får du ems ;) du ville ha ett inlägg så varsågod. :)

jag vet bara inte vad jag ska säga men nåt får jag nog komma på att skriva ner eftersom du tydligen saknar att ma inte uppdaterar ;) jag har aldrig varit riktigt bra på att uppdatera så ofta :P haha ;)

ems, jag saknar dig, jag hoppas du förstår det. jag hoppas du vet att jag vill detta ska funka, att jag tycker om dig & att jag vill du stannar i mitt liv, att jag vill ha dig där. :) att jag vill vi ses snart! :) saknar dig & jag saknar c. ;)

-
<3

RSS 2.0