davids & min konversation i morse.



David & jag går på väg mot dagis efter små protester från hans sida som alltid uppkommer efter han varit hos sin pappa över helgen. (men vilket barn testar inte efter kommit hem?) ..

aja, var inte det jag skulle skriva  om ..

david går förbi en vattenpöl & säger:

david:"man får inte gå där."
jag: vart får man inte gå?
david: går & pekar & sen säger "man får inte trampa på den, den blir arg då."
jag: vattenpölen?
david: ja, den blir arg!
jag: jaha, okejj..

sen såg han nåt vitt som låg på marken som är nåt som är fast klistrat i asfalten (eller hur stavas det?) & säger "sån får man inte gå på" ..

men efter ett tag närmare dagis då utbrister han

david: vattenpöl!
jag: jaa, vattenpöl ..
david: stampar & sparkar i vattnet med ett leende :)

jag tänker "vad hände med att det skulle bli argt?" ..

barn är roliga dem .. jag har då aldrig sagt att han inte får gå i pölar för då blir dem arga? förstår inte vart allt kommer ifrån =)

dessa underkläder var fyndet ;)





samt




men jag vet inte det va alltså som david tyckte farmor skulle ha & hade? ;) ..


glömde tillägga om david i torsdags!


david fann en fynd tyckte han!

david går mot dam avdelningen där vi alla är (jag, ems, c & david.)

david går mot underkläd avdelningen.

david kollar på trosor & verkligen funderar.

jag: vad gör du david? kollar du på trosor?
david: jaa.
david: sån här har farmor! ( & tar fram den & visar upp den. )
jag: har farmor sådana?  :O
david: jaaaaa! farmor har såna!
david går mot emme & c & visar upp dem & jag skrattar & förklarar varför david kommer med ett plagg genomsynliga, halv bara trosor som typ ungdomar har eller unga tjejer! & säger att sådana har farmor! hans farmor!

emme & c skrattar .. david forsätter med sitt väljande av trosor & han plockar ut sådana pass trosor som man definitivt inte vill se sin farmor i ..  det slutar med att han tillslut väljer ett par genomsynliga string trosor som har voljaner (stavas?) omkring vid skrevet som han tyckte skulle passa sin farmor! ..

jag vill inte se henne i sådana & vill inte ens tänka tanken! haha, men så jäkla kul var det .. inte ens mig sa han att jag hade sådana vilket faktiskt skulle kunna hända, men ens farmor? uurk! ..

emme påminde mig om detta nyss i msn & jag glömde självfallet bort skriva davids höjdpunkt av det roligaste han sagt på länge ..

synd nog har jag inga sådana bilder med sådana underkläder för då hade ni nog hajjat mera ..

grattis lill sis & lolena! :D



idag fyller min lill sis & hennes ängla hund år! :D lolena finns inte med oss idag men hon finns i våra hjärtan & ska firas iaf :D.. hurra! :D

grattis älskade lill sis som många gånger har varit som en stor sis istället för liten! :D jag älskar dig!

torsdags (L)


i torsdags var jag i stockholm dels för att lämna över david till micke & dels för att träffa 2 av mina favorit tjejer, emme & c! :D jag gillar dem! :D

vi möttes vid danderyd sjukhus & jag hörde inte vad han gubben sa i sitt bås för jag hade ryggen vänd & bara en hörapparat & efter lite krångel att förstå vad han ville & vem han hojta tills så hjälpte emme & c mig..

därefter tog vi tåget till terminalen & gick ut mot sergel torg & jag visste precis vart jag var tack vare emme som gått med mig typ över allt & ingenstans för år sedan. :) vi kollade i en del affärer & sen fick vi nog & vi alla blev hungriga så vi gick till "vårat" mcdonkan som emme kallade det ;) .. & sen kollade vi nog lite mer affärer har jag för mig? jo, det gjorde vi för jag fann kläder till david, hade försökt att vänta med att handla det för se vad han får i julklapp men eftersom att flera av hans brallor gått sönder för att de är så pass urtvättade var jag bara tvungen! så, vi drog till h&m efter att jag frågade tjejerna om vi kunde gå dit & direkt svarade de som en liten kör "ja & ja" haha! :D

tack vare emme & c så fann jag brallor som vi alla gillade t.om david som inte skulle ha kläder? eh, okej jag skulle jubla om jag fick kläder så jag frågade emme & c om jag skulle handla till dom istället & då ville david minsann ha kläder.. ;) ( för den gången funkade det trixet iaf) det blev mysis brallor med snöre som går att dra åt & emme fnittrade när jag drog åt snöret för att se så det inte var "fejk" snöre som typ ser ut som att man kan dra åt men inte går sen & det var det inte. & sen en fin varm tröja! :D skönt att man fick hjälp med finna kläder för det var svårt :/ tackade dem för hjälpen! :D

& just det ja, david spelade innebandy med c & emme! :D han är duktig faktiskt för att vara första gången han spelar, jag tror det är första gången iaf? om han inte spelat på dagis måntro? han var bra iaf för emme missade en elr 2 bollar ;) haha! :D jag skoja & sa att hon får konkurrens ;)

david fick en choklad kalender med blixten på av dom men såklart råkade den följa med emme hem för hon bar sakerna åt mig (a) hon är så fin så! =) ( jag har bara fina vänner! (a) )

& sen var det att möta micke & då busade david järnet & sprang runt bland all folk massa & jag bara kände "nej, jag orkar inte springa mer efter han så jag skickade iväg micke!) ;) haha, var ändå micke han busade med.

sen vart micke hungrig så vi lande på mcdonkan igen & då träffade vi på en otrevlig typ till personal! han blev suuur för att micke inte hörde & han talade inte ens svenska så jag putta på micke så han tryckte in sig & jag sa fast han hade hunnit gå "det går visst inte att tänka på ifall det finns döva?" men sen direkt efter kom han & bara stirra på oss & jag trodde han skulle börja bråka för jag sa så :/ men han frågade om vagnen för tydligen stod den ivägen trots att den stod när våra stolar & man kunde gå förbi & fram samt bak ;) men jag ville vi skulle gå för jag kände man nästan blev iväg körd & sen skulle tåget ändå åka snart till örebro för david & micke.

så vi drog till tåget & david blev lite orolig för micke gick på först & sen blev david rädd för gå på så jag lyfte han & då blev han lugn & slängde iväg pussar till mig! :D

& sen råkade c backa bakåt mot en persons bagage så hon gav c en blick som var vet inte vad, & sa "ursäkta?" & c menade ju inte att råka putta på & det fanns gott om plats att gå förbi på & jag sa vad otrevligt! :( men hon gick bara förbi vidare.. jag sa vad otrevligt folk det är idag, först mcdonkan & sen hon & just det ja, emme fick inte gå fram till en på mcdonkan trots emme stod före mig för hon ansåg det var min tur .. men sen gick emme dit iaf för ja sa åt henne men hon undrade om hon skulle bli lack då men det blev hon inte .. =)

c fann en innebandy klubba som var fin men hon kunde inte bestämma sig & sen när dagen närmade sig sitt slut lät det som hon ville ha den trots allt :) ( c heter cecilia men jag får kalla henne för c! :D )

sen åkte vi alla efter att sagt hejdå till david tills tåget åkte skyndande vi oss till tåget & åkte ihop till tekniska sen fick emme & c rusa till tåget & jag drog till bussen & åkte hem .. självklart blev jag sur för jag hade fått för mig att jag skulle vara hemma till halv 7 men nej, sen när kollade busstabellen & tyckte "jäklar snabbt det går idag! :D" så var det ytterligare 40 min kvar hem :( jag blev sne :/ .. på mig för jag inte hade koll men det var bara att stå ut sitta rastlös & trött i rumpan på bussen :/ & musiken dog ju också för mig såklart :/.. men sen skyndade jag mig hem på 12 min! :D (woohoo!) ..

emme & c tack för torsdags & det får vi göra om! :D kääärlek!

No One Would Tell


har någon filmen "no one would tell" eller som den heter på svenska "tystnadens pris" med fred savage & den där tjejen från huset full eller vad det var för serie med candance cameron bure så vill jag jäkligt hemskt gärna ha den & är villig att betala för den.

jag bokstavligen älskar den filmen, jag råkade spela in den för år sedan av en slump & nu har jag tydligen spelat över den .. så jag jagar runt efter den men kan inte finna den :( ..

finns det någon där ute som har den som inte råkar vilja ha den så hör av er. ;/ jag betalar om den vill säljas..

någon som vill ha "twiligt" filmen?


finns det någon där ute som vill ha ettan av den där filmen twiligt eller hur den stavas som alla snackar om?
jag har den nämligen & jag vill inte ha den, fick den via posten när jag gick med på något & jag trodde att den var nåt för mig men jag läste handlingen & tyckte inte det sedan. :/

så, finns det någon som vill ha denna ettan så skänker jag bort den .. den är oöppnad :)

skriv så skickar jag iväg den! ;)


barnvakt dag idag! ;D


IDAG ska jag sitta barnvakt! :D Jag tycker det är såååå kul! :D

Min Mårten bus kommer idag! :D & mitt barn lääääängtar! :D


jag behöver knappast nämna att jag längtar också? ;)



mårten buuuuuuuuuuuuuuuuuuus! :D <3


-

just det ja, kära ni.. david kommer att få leka med Mårten tills de ruttnar på varandra framöver & ludde kommer att få se mig så mkt så att hon lessnar för mårten ska börja på samma dagis samma avdelning som david! :D ..
ludde sa då att jag kommer tröttna på henne tillslut då, jag sa ingen risk ;) .. jag tröttnar inte .. ludde & mårten dos så orkar man fit for fight sen! ;) ..

David har bestämt att Mårten ska ha sitt skåp bredvid david. dagis personalen hade ingen talan .. haha!

det lät typ såhär ..

jag: david om mårten bild ska sitta där på tåget, vart ska mårten ha sitt skåp sen då?
david (han går & visar): häär!
jag: nära dig?
david: jaa!
dagis personalen: jaha okej .. ja, men det kan han få ha ..

det finns flera tomma men äsch, klart dem ska ha nära varandra .. de är så tajta dem två! :)

jag & ludde är förövrigt tydligen gifta ;) vi snackar med varandra som om vi vore gifta .. det tog mig halva dagen innan jag hajade den kommentaren .. ;) haha! :D

ludde innan hon ska gå hem:
ludde: hoppas du tycker du fått hjälp nu med flytten & att jag hjälpt dig bära & så.
jag: skojar du elr? klart du har!
ludde: ja, jag hoppas det. försökte bära så mycket jag kunde med min ryggskott ..
jag: RYGGSKOTT?
ludde: ja, jag har ryggskott..
jag: MEN VARFÖR SA DU INGENTING FÖR!?
ludde: för då hade jag inte fått bära för dig!
jag: PRECIIS! - med bestämd röst! -

& sedan hade ludde fått höra från sin stjärna (som hon kallar honom) att han hade undrat hur länge vi hade varit gifta? ;) ..

vaccinerat mig & sonen idag.


idag fick det bli att dra till vårdcentralen för skit sprutan.

david skrek mest EFTER att sprutan hade tagits & han skrek också när jag var tvungen ta min spruta för det ville hn inte! Varken jag eller han skulle ta den .. dumma förbaskade spruta tänkte han nog.

efter en stund så frågade han mig vart han hade tagit sprutan någonstans för han kunde inte finna sitt plåster .. så jag visade honom & han sa att han blev arg på henne för hon stack honom .. nu är han glad sen länge tillbaks & verkar ha glömt bort elaka tanten med sprutan ;).. duktig var han. satt nästan hela tiden still. grät först när var över. riktigt duktig.

& jag som har nålskräck tog det bra jag också! :) en hel del för hade david i famnen, jag HATAR sprutor & denna tog jag just enbart för barnens skull (w, david & bäseli) samt dels för emme's skull ifall hon inte väljer att ta den trots hon är i riskzonen, jag har förklarat & sagt åt henne att jag inte vill mista henne för hon kanske struntar i sprutan .. så nu kan hon inte bli smittad av mig iaf, det är bra! Hade jag varit ensam utan barn & inte haft emmis barn att tänka på som är för små för att få ta, hade jag struntat i det. Men nu gjorde jag det & det känns bra än sålänge, jag har ont när rör mig vissa sätt ibland men det får jag ta .. kommer säkerligen tänka "FAN, tog jag den för" om jag får feber, eller om david får det för jag hatar att se han sjuk .. men hellre lite sjuk än jätte sjuk .. håller tummarna för han kommer undan dessa biverkningar ..

"Du fattar ju ingenting .."


emmi, hon fattar ju ingenting! Jag undrar om det beror på att hon är blondin & därmed dumförklarad just i den meningen som jag skrev eller om hon bara helt enkelt är korkad? ;) (Jag menar självfallet detta med stor ironi!) bara för man är blondin är man inte dum.. =) men detta är ändå min lill sis så henne får jag bara helt enkelt håna & plåga liiiiiiiiiiiite granna ;)..

denna konversationen hade vi .. & jag skojar nu bara när jag säger hon inte fattar något men är bara roligt drivas ibland lite .. vilket jag fattar att hon gjorde tillbaks ;) jaja, kom till saken ..

jag & emmi som sagt:

guldklimp: "okej då bäseli du får komma ut i november vi uppbryter våran överenskommelse & du får komma ut före dec :/ men då sånafall i slutet av november så jag får plåga din mamma lite till ;)"
emmi: jag vill att han kommer ut den 20e!!! :D :D
guldklimp: okej bäseli nu har jag din förhoppningsvis blivande GUDMOR & din mor kommit överens om den 20:e!
emmi: OKEJ jag fattar jag ska alltså INTE fråga dig om att bli gudmor!! :O Oroa dig inte jag ska INTE fråga dig! :O
guldklimp: men du fattar ju ingenting! BÄÄSELII din mamma förstår ju inget!!! bääseliii!! ..

.. jag vet inte hur detta slutar om hennes promenad ut i friska luften gör så att det blir en glödlampa som lyser uppe i huvdet snart på henne med ett "aaaah!!" eller om det kommer fortsätta såhär ..

nejrå, skämtåsido! ;) emmi fattar & jag hoppas innerligt jag får bli gudmor för deras nästkommande bäseli också! :D till flisi min hann jag aldrig fråga om  .. så nu är jag tidigt ute .. det kanske finns hopp, jag fick ju för deras första barn! :) .. det skulle vara riktigt skojjigt om jag fick vara till deras tredje bäseli också .. :) bäseli..! :)

& ta nu inte mitt nick till bebisen nu! :@ bäseli är jag som uppfinnit hoppas jag! ;) jag blir arg om det tas .. :/
så fort bäseli har kommit till världen ska jag döpa bäseli till ett eget nick till den barnet också.

Sophia har ju som nog alla har förstått blivit kallad flisi av mig, William har ju blivit kallad för W sen liten pojke. :) & bäseli kommer att få heta något unikt också .. jag har mina påhitt ..

menar, en av mina gosedjur döpte jag till värner..
jag tänker inte gå in på hur gammal jag var då för då skulle det bli pinsamt, haha.
jag döpte noshörningen till värner eller hur det nu stavas för jag ansåg att noshörningens skrynkor var rynkor & att den såg gammal ut .. mamma skrattar gott åt det än idag .. haha! värner .. oh boy ..


grattis min flisi! <3


jag skriver ett grattis till dig här flisi trots att du inte ser det men ändå. du ska vara grattad för du skulle bli ett år idag. vilket fall som helst, grattis fliisii. <3

det är 4 jan som du dog för ett år sen, jag svamlade när skrev det förra inlägget. det skulle stå att du föddes för ett år sen.

att skriva & lyssna på musik är min terapi. ..


vissa har sina sätt att gå igenom det tuffa mitt är att antingen gå massa med promenader, skrivna ner, lyssna på musik, eller att prata flera gånger med någon om det hela tills det känns som att det är borta. ..
vissa saker kan jag släppa direkt andra saker stannar inom mig i år innan jag kan få ur mig det helt, beror på vad det är & om jag har känt "redo" för att släppa ur mig allt. oftast slutar det med att jag får ur mig allting i ett jätte gräl i frustation & ledsenhet, jag försöker bättra mig genom att prata med personen i fråga när det tynger mig men jag kan inte alltid göra det, jag tänker allt för mycket på hur det kommer att låta, hur det kommer att tas, om jag förlorar personen i fråga då, eller om allt blir värre? jag jobbar på att försöka säga det direkt. det är inte lätt att förändra sig när man väl byggt upp sitt sätt.

idag känns det något bättre än de senaste dagarna, dels för att jag fått ur mig pytte lite & sen för att jag funnit min kära mp3 spelare som har en del av mina älskade låtar .. framförallt för att jag fick ur mig en del som grämt mig till emme. tack emme för du lyssnade. <3 tack för att du tog dig din tid & att du förstod vad jag menade. :) & jag har nog kommit fram till samma slutsats det är nog hösten som spökar en del.

jag vet att jag egentligen är glad, jag är inte djupt ledsen för något. jag har ju startat om.. jag har byggt mig ett eget liv & sen kommer denna skumma depressionen & sabbar min lycka. :/ jag vill inte vara nedstämd jag vill bara vara glad som jag har varit ett väldigt bra tag.

jag är glad för att jag har kämpat mig igenom ett hårt uppbrott med en kille som jag älskade så grymt djupt mycket & som sedan har sårat mig djupt också. (men vilka förhållanden som bryts blir man inte sårad i?)

jag har byggt upp mig ett eget hem ett hem där jag för första gången på länge känner "det är mitt hem, jag bor i det. det är mitt. all mine." jag har inga saker som är från någon f.d. jag har några saker som är lånade, jag har framförallt saker som JAG har inköpt mig. av mig själv! jag är så glad för en sådan sak.

jag är glad för att jag lyckas fått vikariat. jag är glad att jag är så pass bra i deras tycke att de ringer mig i omgångar..

jag har en underbar son som jag älskar mer än princip allting. jag har en fin syster som ställer upp när jag för en gångs skull behöver lån utav pengar. (som är extremt sällan jag har behövt fråga henne om.)
jag har en väldigt fin vän som heter ludde. det mesta är tack vare henne som gjort jag är glad. att hon bara har varit min kompis, att hon har fått mig förstå att om man behöver hjälp behöver man inte skämmas, att det är bara att fråga. kan hon så kan hon. hon har ställt upp extremt. hennes barn är ett charmtroll. min mårten.. ett band som jag har byggt upp med honom har jag inte med något annat barn .. älskade mårten. :)

emme, jag är glad jag har henne. jag trodde aldrig att jag skulle räcka ut min hand så som jag gjorde. jag var bara tvungen att försöka. jag saknade den tjejen helt enkelt. jag väljer mina vänner & jag ville hon skulle bli min kompis. =) (L) saknaden är stor, längtan är större & hur mycket du betyder är massor. min ems.. :)

c, henne gillar jag. :) känner henne inte riktigt ännu men vi gillar samma pizza & samma läsk ;) vem kunde ana det? ;) sen så tycker vi samma saker gällande emme's problem med små krims krams i affärerna. haha, stackars emme kände sig lite "träffad" för hon tyckte vi gadda ihop oss ;) nästa gång ems vänta bara din tur kommer.

fia, är jag glad för att jag har. vi har kunnat träffas några gånger mera nu när jag inte bor så långt bort. :)

& min älskade w .. (william) .. han & jag har ett slags band emellan tror jag :) han & jag leker för fullt när vi är & fick sitta barnvakt till honom tihii! :) min w. han har hört mig säga w om honom så mycket att han själv säger w om sig själv ;).. aj då ;) han lyssnade mera på mig än vad david gjorde i mataffären! & ändå träffar jag han knappt .. lära varandra allt dom kunde skulle de ju göra har emmi & jag sagt men w har nog inte lärt han att lyssna? ;)..

så, jag borde liksom vara glad. allt börjar ljusna för mig .. så varför är man nedstämd emellanåt för? vad är det som fattas? förutom ett förhållande kanske? är det den pusselbiten som fattas månne? men jag vet inte ens om jag vill ha ett förhållande? finns ingen som jag dras till direkt .. antingen är de upptagna eller så har chanserna redan gått förlorat så många gånger så jag har tappat lusten .. eller så är det så helt enkelt att jag inte vill, jag vill nog inte ha ett förhållande, jag är alldeles för rädd för att satsa för fullt igen för att bli lämnad igen. jag la verkligen ner hela mitt hjärta & själ i det senaste, jag trodde att det skulle vara .. ung & dum som man var. har aldrig känt så förut .. jaja, en dag då finner jag den där dröm***** vem det nu är det blir som fångar mitt hjärta med storm & jag kommer att få det där lyckliga slutet som jag längtar så efter .. som älskar mig för mina brister & det fina. som står ut med att jag oroar mig i små saker & inte kan pusta ut förrän allt är bra igen, jag är sådan som inte kan hoppas allt för mycket på det bästa för det slutar bara att man blir besviken, så jag tänker snarare det värsta för sedan bli förvånad. på det sättet minskar jag att bli besviken, är ett "problem" som fastnat sen barndomen, man fick alldelels för mycket hopp just då om saker som sedan aldrig blev av .. så jag lärde mig att aldrig hoppas för det slutade aldrig bra sen iaf. ;( det var oftast små saker men det är alltid det lilla som blir till det större.

nämnde jag att jag har bland de bästa i mitt liv i mitt tycke? :)

ibland blir jag arg & sårad & tycker inte alls jag har de bästa men det har jag .. jag har det för det är alltid någon av dem som finns där när jag faller neråt .. det är alltid någon där med en räckande hand - det är vänskap det!

do you know? does you? i don't.



vet du om att du är saknad av mig?
vet du om att jag vill krama om dig tusen ggr?
vet du om att jag vill se dig le?
vet du om att jag vill höra ditt skratt?
vet du om att jag inte vill förlora dig?
vet du om att jag är glad jag har dig?
vet du om att jag tycker det känns tomt utan dig?
vet du om att jag inte känner mitt liv är detsamma utan dig?
vet du om att du är underbar?

vet du ens vem du är? bra då behöver jag inte säga det då? ;)


- > ledtråden är om du inte vet om det redan är att du har mig som nick "guldfisk" ;)
saknar dig vännen .. =)

jag gav allting, men miste allt ändå.



när jag mår dåligt tänker jag princip allting som jag har gått igenom, sakerna som jag ångrar, som jag önskar vore annorlundare än vad det är idag osvosv.

jag satsade allting medan du inte satsade alls. jag hoppades på oss men det gjorde nog inte du. för då skulle jag inte vara den som var ensam i slutet. :(.. jag kommer aldrig glömma dig & jag kommer aldrig kunna förlåta heller, men grejjen är den att då det var som bäst var det då jag kände mig mest älskad. ;( jag älskade dig av hela mitt hjärta & jag trodde verkligen på oss .. den kärleken jag upplevde har jag aldrig varit i närheten förut av ett förhållande. jag älskade dig så pass att jag kunde springa hem för att få se dig ..

du kommer nog aldrig förstå hur mycket jag var rädd att förlora dig .. nu är det borta för alltid & jag ska blunda inför allting & bara se framåt ..

flaws and all .. ;$

korkat nog & även om jag inte alltid vill så har du fortfarande en plats inom mig & jag kan inte få ur dig därifrån inte just nu iaf ..

tillägnat min flisi igen.



jag lyssnar på en låt som får mig att inspiration att skriva igen i min blogg.

"sofijah - du somnade förevigt." ..

sophia, jag mår inte bra idag, min älskade flisi .. det är snart ett år sen jag fick träffa dig bland de första gångerna, så liten & jädrar vad du fångade mitt hjärta, mitt bryende om dig, jag var så stolt. ;$ hade jag fått bestämma så hade jag valt mig istället för dig, jag ville inte du skulle lämna oss. jag kunde inte föreställa mig denna hemska tragedi. världen jag är i nu är inte densamme som när du fanns med oss & den kommer aldrig att förbli densamme. dagarna bara försvinner, tiden bara passerar men saknaden då? saknaden över dig vad händer med den? den försvinner inte, saknaden stannar kvar. sorgen passerar inte förbi, den träffar rakt i hjärtat. jag önskar att jag kunde vakna ur denna mardröm som det är & veta att du finns i liv. jag vill du ska vara det. jag önskar allt jag kan.

jag tror ibland att jag ser dig, allt är bara en inbillning men önskan är nog så stark ;$.. jag vet inte hur dagarna redan har hunnit bli ett år sen du dog för det känns som allt var som igår, känns som det var just i denna sekund som jag skriver som din mamma kom med dödsorden i msn att du sov. du somnade för evigt & du vaknar aldrig mer. :'( jag grät & jag skakade & jag visste på nåt knäppt sätt att du sov redan innan. det var nåt som sa det till mig, jag  kände efter den där morgonen när david frågade mig "vad gör fia?" jag kollade på klockan & klockan var nio på morgonen & jag kände efter för att se vad du gjorde fia & jag sa "hon sover." jag har ingen aning om du redan gjorde det då eller inte, men det var nåt som sa att den morgonen skulle du sova. :'( & jag tär inom mig att jag tänkte tanken, att det sedan blev så. hur kunde det  förbli så? varför? varför kan du inte bara vakna upp igen? :'( snälla? jag ber.. jag önskar att mina böner funkade, jag önskar att jag kunde ha känt på mig att du skulle vara i fara & inte bara sov. Jag vill inte ha denna förbenade förmåga att känna vad som ska hända i förväg med mina nära när jag inte kan rädda dig sen. klandrar mig på nåt vrickat sätt för att jag inte förstod. jag tar detta hårt, jag vet att jag tänker & gräver för djupt. men vet inte hur jag ska få ur mig detta annars.

Livet är tyvärr grymt orättvist & jag vet att man dör alltid förr eller senare, men jag trodde faktiskt du skulle vara med oss länge till, otroligt länge till .. jag drömmer om dig älskade fia, jag drömmer om att jag ska försöka rädda dig, men att du lämnar mig alla gånger, jag gråter som ett barn, jag skakar & jag ber men du lämnar mig varenda gång. & i vissa drömmar visar du mig att du har det bra, du visar mig kläder du hade på dig om vardagarna som jag aldrig sett dig i, du visar mig dina begravningskläder som jag aldrig har sett, som din mamma aldrig har beskrivit men som du visar mig & det är just i samma kläder. jag rös när din mamma sa till mig det, när jag berättade för din mamma vad jag hade drömt. din mamma blev lättad att du visade du mådde bra. hon saknar dig olidigt mycket, det gör vi alla.. flisi, så liten men jäklar vad du charmade oss alla. Jag älskar dig, Sophia. Jag älskar dig som om du vore mitt egna barn. Jag håller varsamt i alla mina minnen jag fick uppleva med dig flisi. Jag hoppas du förstår hur mycket jag tyckte om dig, hur mycket jag uppskattade jag fick ge dig mat, att jag ville försöka förstå vad du ville när du försökte förklara vad du ville när du grät i min famn, hur mycket det värmde inom mig när du greppa tag i mitt finger så hårt du kunde. Jädrar stark du var. Sophia, ett barn som aldrig kommer att kunna glömmas .. Sophia Fransson / Salmela du är oförglömlig. Du förblir alltid i mitt hjärta, du finns alltid i mina tankar, sorgen & saknaden kommer aldrig att försvinna men jag kommer att finna mig ett sätt att fortsätta leva med det. Jag vet bara inte hur men på nåt sätt klarar jag igenom dagarna, även om jag gråter mig tills trött, så passerar dagarna förbi i mitt liv. Din grav är den finaste jag har sett, du skulle bara se vilken fin sten du har. Du är vakad härnere i jordklotet av oss. Du är underbar.

Att 2 månader kan göra så mycket för att vara tillräckligt för att fånga ens hjärta & själ föralltid därefter .. (` v ´)

sophia .. flisi .. fransson / salmela.


på lördag skulle du ha blivit ett år .. :'(.. saknar dig flisi, tänker på dig typ varje dag ..











- ingen bra dag idag ..



:@

RSS 2.0