Har ni saknat mig?



Hej & hå!  Har ni saknat man skrivit måntro? :) Jag skulle ljuga om jag sa att jag haft fullt upp med bloggen, för det har jag inte haft däremot har jag inte haft lusten till att blogga .. Men jag har saknat det .. lite .. ;) ..

Så nu är jag fit for fight igen & jag ska skriva tills jag lessnar elr nåt.

I tisdags tror jag det var for jag med Ludde till Östhammar & handlade lite. Eller nej, det gjorde jag inte alls. Jag skulle handla en reflex till Luckylej men jag kom på än en gång att jag hade ju ännu inte mätt hur stor hon behöver, så än en gång fick det läggas på is. Crap.

Senast jag har bloggat har jag suttit barnvakt, jag har umgåtts lite med Ludde & hennes kille käkade pizza ihop? Tror jag elr om det var före jag senast bloggade? Äsch, jag minns inte.

Igår var det tänkt jag skulle träffa ems & c men ems fick en skada på sin fot så det fick skjutas upp. :( Ledsen i ögat men jag tänker paxa minst 2 dagar träff med dom senare nästa månad iaf. Saknar de två väldans mycket, men jag får krama sönder dem när tillfälle ges.

Idag skulle jag ha åkt till Örebro för att träffa babelibabe men pengar bristen gjorde så det sket sig, hade bokningen färdig till resan dit men inte hem & sen var hemresan princip ordnad men självfallet slutade det med minst 10 lögner så jag sket i allting!

Jag trodde att David skulle få träffa sin pappa sin under helgen som kommer & jag skulle få vara barnfri för minst en natt så jag kunde få roa mig lite med babelibabe. Men nej, jag kunde inte komma hem som sagt så jag ville inte åka & avbokade men då sa micke dem kunde hämta & lämna .. men där var lögnen, det höll han inte mer än en vecka för sen ändrades den versionen .. men det fick jag veta först senare, för först slängde jag iväg ett sms om han skulle ha honom trots att jag backar ur för det började nära sig den här torsdagen & jag hade inte hört nåt på flera dagar. Men nej, det skulle han inte sådanafall om jag inte tänkte komma eftersom han inte visste hur David skulle komma hem sen, men det hade ju han redan sagt dem kunde lämna?

& jag som alltid självfallet hade skrivit upp på dagis schemat David inte skulle vara där med ett "?" & hade självfallet sagt till David "idag är det måndag David, på tooorsdag får du träffa pappa" ..

Det är ju vad som är sagts & jag som väntat med säga det till David "för ifall att" skälet. Detta är bestämt sen december! & nu bara dagarna före ändras det. Varfööör lär jag mig aldrig för?

Men en sak har jag lärt mig!

1: Säg inte till David något om att träffa pappa förrän samma morgon.
2: Ställ inte upp för att åka hämta & lämna David i fortsättningen i Stockholm.

& därmed ett stort . (PUNKT!)

Jag har lessnat på att vara den som erbjuder mig, som försöker komma på lösningar, som försökt få till ett schema i snart 3 årstid. Ledsen David men mamma ger upp nu.

Så härdan efter får det bli så att antingen får HAN pallra sig heeeeeela vägen till Hallsta & hämta & sluta skylla på att han inte vet vilket tåg man tar med pendel då jag har sagt nr på tåget & vad det heter, har erbjudit mig jag kan skicka iväg en remsa han kan åka på & osvosv. Men nej. Alla gånger blir det NEJ.

Eller  att han får finna sig vid att vänta tills jag åker till Örebro när jag har skäl att åka dit. Jag tänker inte åka dit bara för att. Jag har inte fått någon hjälp när jag behövde den senast i Örebro, ringde till dom 2 ggr & bad om hjälp men nej. Det gick inte. Så nej, jag tänker inte räcka ut min hand när jag bara får skit & lögner tillbaks.

Det som stör mig mest är att jag varenda gång tror att denna gången blir det annorlunda. Men det blir aldrig det. Vet inte hur många gånger jag hoppas & tror att alla gånger jag fått höra "men jag har förändras, jag ska bevisa det" & det stämmer aldrig.

& jag fick förklara för David att han inte skulle träffa pappa iaf för mamma & David ska inte åka till Örebro, mamma stannar hellre hemma istället, så får vi träffa babelibabe en annan dag. (jag sa sanna till honom.) Han sa ja.

Men det som förvånade mig mest (men ändå inte) var att han tyckte sin pappa var dum. & då hade jag inte ens sagt nåt till David. Han ansåg bara att pappa var dum. Jag frågade varför han tyckte det men han kunde inte svara varför .. Jag lär honom att man inte ska säga så för att det är fel att säga så. Folk blir ledsna då.

David verkar ändå glad över att få vara hemma med mig, hans hem som han säger. Men det är ju det också. Detta är hans hem.. Älskade barn. Du förstår nog så mycket  mer än jag tror, även fast jag aldrig säger nåt som du kan ta på fel sätt så tror jag du förstår ändå. Du börjar bli så stor .. <3

När jag blir mamma & före mamma rollen.


Det var så mycket man sa att man aldrig skulle göra & skulle göra om man blev mamma & när man blev mamma.

En del exempel är innan jag ens hade tanke på barn.

1: Jag ska aldrig låta mitt barn få ha det som jag fick ha det. Leva utan sin pappa med oss.
2: Jag ska aldrig höja rösten på mitt barn.
3: Jag kommer aldrig känna att jag hellre vill handla med barnet utan mig.
4: Jag kommer aldrig vilja vara ifrån mitt barn. Jag förstår inte hur man kan vara ifrån det.

När jag har fått barn.

1: Eh, okejs jag har kommit i underfund med att man inte kan leva med någon man inte älskar bara för barnets skull. Barnet mår inte bra om du inte gör det & då blir alla bara olyckliga.
2: Tyvärr så har rösten höjts för ibland är det enda som fungerar är att höja rösten.
3: Skojar du eller? Fan så mycket snabbare & skönare få handla ensam om möjlighet finns. Speciellt i trots åldern!
4: Jag tycker inte om att vara ifrån David men jag har kommit fram till att det kan vara nyttigt att vara ifrån varandra, för då får man orken tillbaks & man hinner sakna. Dock gråter jag en skvätt varenda gång för sedan dagen efter njuta för sedan sakna ihjäl mig! :)

Ja, så kan det gå.. Är så mycket mer jag sa "aldrig" om.. & då kommer jag på det där "man ska aldrig säga aldrig" .. & jag börjar nästan hålla med. Näästan.. Men jag kan tillägga också att annan film sa "man ska aldrig säga aldrig om det inte tåls att säga 3 gånger på raken." Så okejs, jag ska ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG säga "jag ska/skulle aldrig" ha sagt ordet aldrig när det gällde barn.

Dock finns det saker med barn uppfostran som man självklart inte behöver nämnas som är självklarhet i aldrig att man skulle göra.

Okejs, nu tappar jag tråden här, stirrade på varför min tele lyste ..

Mally is home! :D


Mollybolly, mally, djävulen själv & allt vad hon har blivit döpt till samt hennes riktiga namn "Molly" är hemma! :D Hon har varit hos Ludde samt kaninerna & Luckey-lej sen jag var i örebro senast men inte gått nåt vidare bra att fånga in katten, &/eller att ta hit alla djuren för Ludde har så pass mycket snö i vägen, men igår.. igår då kom alla djuren hem!

Förutom Lucky-lej som fick komma hem tidigare..

Molly jamade till & sen blev hon tyst när hon hörde min röst då röjde hon rövare i kattburen, hon fick komma in i lägenheten med pojkarna efter mig. (Mårten & David.) Ludde & Tobbe bar upp & ner resten av sakerna så jag tog Mårten som satt i bilen & gick in med dem samt Molly.

Lade ner Molly som var i buren på golvet, snackade kortis & kom på borde släppa ut Molly, så gjorde det & Molly snabbt ur buren sprang till vardagsrummet, kollade snabbt & gick till mitt sovrum direkt & la sig i sängen & tvättade sig! =) Hon fann sig till rätta direkt igen! :D ..

På kvällen kom hon & små sprang när jag kollade Tv men David körde bort henne (som vanligt med sina ben) hon råkade "stampa" på hans ben & det var inte OK för David. Så Molly drog, kom tillbaks drog, kom & drog.. Efter några (många) Molly rop så kom hon igen tillslut.

Men hon ville inte finna sig vid att David hade tagit mina ben så hon lade sig på Tvn som hon alltid gör om hon inte får mysa med mig som hon vill.. Hon låg där tills jag släckte lampan, stängde ner tvn & sen kom hon farande & skulle ligga under täcket tätt intill mig! <3

Min Molly.. Hon låg där under duntäcket i 30 min & sen hörde hon nåt så hon var tvungen kolla läget, när jag vaknade sen i morse hade hon kommit tillbaks & David hade lagt sig nära mig & Molly låg längre ner  i sängen.

Nu hann jag bara sätta mig vid datan så kom hon farande från min säng & kom till mitt knä & lipade sen la hon sig. Jag tror hon har saknat mig sådana fall är det ömsesidigt för jag har saknat henne! =)

Molly gumman.. Min bara min lilla djävul ;)

blixten mcqueen.


David kollar än en gång på Blixten McQueen. Han verkligen älskar den filmen.. Han har haft 3 stycken filmer med just den & blivit ledsen när den slutat funka bara för han kollar sönder dem ..

Nu ska jag städa hade jag tänkt mig medan David sitter kollar på sin film, då underlättar det stort än att ha han rännande efter mig när jag ska sopa & plocka undan..

Mårten blev nyss upphämtad utav Ludde känns tomt helt plötsligt lite granna men vad tyst det vart? Ingen som säger "kom David, kom".. & inget små gnabb eller avensjuka från Davids håll.

Jaja, dem ses väl sen igen eller någon annan dag ;) Dem går ändå på samma dagis så de kommer ju träffas snart igen! ;) ..

Neje, om man ska städa iaf nurå när det ändå inte finns något att göra varken på nätet eller någon annanstans, så städa får det bli & sen en promenad med nuffie & sen får jag se?

Ska fixa middag senare också, det får bli det som vart över sen igår.. Fläskpannkaka á la Désirée ;) ..

Tjing!

Dessa drömmar.


Jag drömmer drömmar som oftast blir sanna. Minns en dröm jag hade som var väldigt creepy i efterhand. Jag bodde i Nora så jag var väl ehm.. hm, ja jag måste varit runt 18-19 år. För jag bodde själv & jag hade min första pojkvän..

Jag drömde om att mitt ex ringde mig & sa att han ville ha mig tillbaks osvosv. Det hade varit slut i några månader & jag hade känslorna kvar & drömde självfallet om honom varenda natt & saknade.. Jag hade drömt liknande drömmar i omgångar men denna denna var annorlunda.

Morgonen kom & jag vaknade minns inte om det var skoldag elr inte men jag tror det.
Jag fick mitt samtal tillslut & jag svarade, det var han.. & han sa exakt samma ord som i drömmen, jag svarade exakt samma sak men tilläggde att "det har du sagt förut" han sa nej? Jag sa jo detta samtal har vi haft förut. Han sa nej? Jag sa joo..? Sen blev jag osäker.

& i efterhand kom jag på, nej detta samtal har inte ägt rum tidigare, det var bara så att jag hade ju drömt om detta exakt samma ord, att det var han som ringde & ville försöka igen.. Väldigt skrämmande. Det har aldrig hänt igen. Bara nästan samma på mina drömmar men inte så himlans likt att alla ord har sagt samma sak dagen efter.

Jag har drömt senare på åren drömmar om liknande händelser som ska ske, eller som jag vill ska ske.. T.ex. jag minns jag skickade ett grattis kort till min emme & jag var "nervös" i dagar hur hon skulle ta det, skulle hon bli arg? skulle hon bli glad? skulle jag få höra från henne? ..

Jag drömde om att hon hörde av sig .. & att hon sa att hon ville vara min vän igen. Det var ju det jag hoppades på skulle ske i verkligheten, men jag visste ju att bara för jag drömde om det, så var det bara en dröm.. men dagarna gick & det skedde! :D Det hände inte alls på samma sätt som i drömmen, men det skedde..

Väldigt mycket händer som jag drömmer om.. Emmi hon kan "känna" ifall det ska komma ett djur på vägen om hon elr någon kör en bil. Jag minns att mamma & emmi berättade för mig att när de körde bil hem från jobbet, så saktade Emmi ner bilen & mamma undrade varför, eller om var tvärtom? Iaf, så sa Emmi "Det kommer komma ett stort djur.." & den som körde lyssnade på det för ifall att.. Sagt & gjort, det kom ett djur.. En älg!

Det har hänt flera ggr att Emmi har känt på sig saker & det händer sen. Allt från ett stort till ett litet djur.
Mamma kan också ana saker på nåt sätt, men jag minns inte hur .. Tror hon kan känna på sig att nåt är fel utan att man hör av sig till na? Kommer inte ihåg..

Jag har iaf mina drömmar, så ibland ringer jag för höra mig för .. bara för att. Ibland stämmer det in sen, ibland sker det aldrig & ibland händer det men inte på samma sätt som jag drömde & sen inte för att det var menat för att ske utan skedde för något annat skäl .. Det är ganska jobbigt ibland :/ ..

Men dessa drömmar jag haft igår & i natt VET jag inte kommer att ske .. Jag vet inte ens om jag vill det ska ske mer, efter så många gånger jag fått mitt hjärta krossat ..

w.

Jag snackade med w i tele igår .. söta barn! :D
Han sa bland annat att David & jag skulle komma med tåget & knacka på dörren & att han väntade på oss ..
Mamma sa åt han att vi inte kommer idag (igår) utan att vi kommer en annan dag.

W  fortsätter att säga vi kommer snart, & kollar ut genom fönstret.
Mamma säger igen att vi inte kommer idag utan en annan dag.

W säger lite hårdare tydligare att vi kommer snaaart
Mamma säger ja en annan dag kommer dom när det är dop.

W säger argt & har en mörk röst David kommer snart med tåget!
Mamma säger nej men en annan dag W.

W blir skit arg & säger högre mörkare ton säger vi är på väg kommer snart & nu skulle vi komma för där kom bussen!
Mamma sa än en gång att vi kommer annan dag.

Söta W fortsatte ändå med att kolla ut genom fönstret & väntade på att vi skulle dyka upp när bussen väl kommit fram. ..

Samtidigt så snackade jag med han i tele. & sen ändrade han & sa att han skulle åka till Sthlm istället. Han vart bara mer & mer argare för att han inte fick åka till Sthlm igår.

Emmi  sa att dem kunde komma hälsa på mig sen när vädret är mildare & de sa David inte var hemma iaf idag för att han ska ju till dagis & han också men nepp.. han skulle bara åka till Sthlm till Dessi & David!

Är man inte saknad av den grabben eller vad? :D Eller ja, vi.. Eller kanske mest David då?

torsdag!


Idag är det ännu en torsdag .. Hur är eran torsdag? ..

Idag har jag bara kollat runt på arbetsförmedlingens hemsida efter jobb, som man kan söka till men ser lite mörkt ut just nu dock .. Har kollat på tv idag med en sväng medan barnet var på dagis/förskola .. Jag säger dagis, alltid gjort & lär nog göra det framöver också.

Sen hämtade jag min krabat & han blev glad när man kom, hurra! :D Vi gick hem utan någon trots (oh så skönt) & sen beslöt jag för att vi skulle vara  ute leka en stund bara han & jag.. Han orkade en liten stund dock bara, sen ville han in.. Tror han är trött efter dagiset. Vi ska snart ut med Lucky snart på en promenad så ut kommer han.. ;)

David ville jag skulle fråga kära Ludde om inte Mårten & han kunde få leka ihop.. Han sa att Mårten skulle kunna sova över också. Jag slängde iväg ett sms & frågade Ludde, jag sa att jag kan fråga henne men att det är upp till Ludde att bestämma för hon bestämmer över Mårten sa jag..

Ludde svarade för ett tag sen att det gick perfekt för hon hade ändå jobb på lördag tidigt. Så jag vet hur min helg kommer ut & framförallt Davids rum ;) haha! Det lär se ut som 2 st 3 åringar varit därinne & lekt röjare! ;) Men dem får städa upp efter sig sen.. Precis som på dagis.

Imorgon funderar jag på att mysa till lite .. Jag får se hur jag gör, säger alltid varenda torsdag till mig själv elr David att "imorgon är de fredag, då kan vi väl mysa lite? <3" David säger att han vill ha myspys då :) & sen slutar det oftast med att han är vaken & jag sover.. Eller, han somnar & jag direkt efter, eller att vi bägge slocknar samtidigt.

Så det blir sällan fredags mys, dock blir det myspys sovandes. & sen finns det knappt något på Tv på fredagar iaf!

Jag tror att det är så för att på fredagar är ju den dagen då man går ut & går på bio, går på en fin middag, går på krogen osvosv.. Hyra film har jag tänkt göra många gånger, bara att det är en sådan jäkla bit från mig, då måste jag ta bussen & ha en passande buss hem sen.. Jag får kolla upp det där någon gång när jag vill hyra film, om det finns bussar som passar att åka tillbaks med sen.

Annars får jag böna & fjäska till Ludde med att jag sitter barnvakt om hon kör ;) Eller neej, jag kan be att hon kör en buss just då & sen vänder hon med bussen när man är klar & sen åker man tillbaks till centrum & sen kan hon avsluta dagen? ;P haha, det skulle gå ..

Bara det att hon får nog inte göra så. & sen att hon brukar köra andra bussar mot Sthlm osv.. Jag har aldrig åkt med henne.. Jag missar henne alla gånger ;P

Svammel, svammel ..

barn trots.


Visst är barntrots det underbaraste som finns? Man bara skriker av glädje över att de trotsar som en tok.
Nästan så man kan ha ett kalas i firande för att en barn trotsar en galen, morgon till sent på eftermiddan, varenda dag i sträck emellan.. Hurra!

(Läs detta med en gigantisk ironi!)

3,5 års trotsen är allt än underbart ..

Om jag kunde skulle jag med all min kraft dra fram tiden tills han blir 5 år för då ska det tydligen vara som värsta ängla tiden jämfört med denna åldern .. tills de kommer till 6 åldern då är det visst dags för trotsen igen? ..

Men förhoppningsvis upphör trotsen för alltid efter denna, man kan ju alltid hoppas ..

Mamma brukar berätta för mig ibland att jag trotsade minsann inte så som jag beskriver David, jag trotsade minsann inte som W gör heller ibland, nejrå. Jag var den "snälla" av oss två barn .. Emmi var trotsig, jag ibland men inte lika som emmi ..

Dock tog jag igen småbarnstiden när jag hamnade i tonåren .. Jag var arg! Jag var arg som ett bi & jag kunde inte förstå varför jag inte kunde vara snäll mot min mamma .. Minns jag fick dåligt samvete inom mig & skulle lova mig själv inte skrika på min mamma nästa dag osvosv.. ehh, ja.. neej .. jag var nog en jäklans pina i ryggen på na .. eller nåt.. :/ Jag minns inte att Emmi var lika grym som mig? Hon mera tyckte jag var dum för var dum mot mamma, men jag & emmi kom inte överens för 5 öre i den perioden heller ..

Men när det väl gällde så var det Emmi som försvarade mig, tröstade mig, skällde ut dem som var betydligt mycket äldre än henne! & tro vad ni vill men de grabbarna & brudarna ja dem minsann lyssnade på na! ;)

Hon blev väldigt ofta betrodd som den äldsta av oss & jag den yngsta.. Deras miner var alltid förvånande över att dom hade fel & Emmi blev alltid mäkta glad ;).. "Jag är lilla syrran, men de trodde jag var äldst, haha!" nåt sådant kunde hon säga väääldigt ofta ;)..

Min "stor/lilla sis" <3 ..

- ibland känns det som att man får igen för hurdan man var själv som barn, men så fungerar det ju inte riktigt? Eller? Det enda positiva i att David trotsar mig till vansinne ibland är att då vet jag att han är som han ska. Älskade barn .. ("v") ..

min statistik.


haha, min statistik eller hur det exakt stavas är verkligen som en berg & dalbana kurva ;) ena dagen 23 sidvisningar & 10 besökare till nästa dag som idag 1 enda besökare/visning. ;) haha :D

skriver mera vid ett annat tillfälle elr dag när jag har annat att skriva om ;)

detta inlägg vart bara för att ;)

Dagen som var dagen före idag.


Igår var det bestämt att jag skulle träffa min Ludde på kvällen samt hennes barn & mitt barn här hemma hos mig & David.. Jag sa att det kunde vi ju göra, & så föreslog hon en pizza & film kväll hos mig ;) haha, det har blivit hos mig de 2 ggr vi har gjort det ihop.. :D Lite omväxling än landet för henne hela tiden ;) ..

Jag trodde att vi skulle ses runt 6 tiden men då fick jag sms kl 14.00 att hon undrade om vi skulle hänga med till östhammar för handling lite, jag slängde direkt iväg ett sms om att jag hakade på & David var inne i sin andra omgång av blixten mcqueen tittande men så fort jag sa "Ludde & Mårten" så var han snabb som blixten mcqueen själv att haka på han också! :)

Barnen hade roligt därbak i bilen som vanlig ordning, dem vart dock lite väl högljuda när det kom bussar passerande till Luddes stora glädje. (Läs det med ironi!) Ludde ville inte alls se bussar huvudtaget, hon uttryckte sig som hon alltid gör "Jag är ledig, jag vill inte se någon buss!" haha! :D Ändå så var det Ludde som hoppade & jublade att det kom en buss som Mårten & David gör när det kommer en, & Mårten var direkt på & göra samma sak! Haha! Det märks att det är mamma & son på dem två emellanåt. ;)

Ludde handlade lite & jag gick med barnen för att Ludde skulle få fixa med sakerna lite ensam när det gällde att stapla upp dom i vagnen, så gick jag & letade efter en hund reflex till lucky-lej.. Hennes är helt plötsligt borta efter flytten från senaste uppbrottet, där fanns den senast & jag har inte funnit den än & det är snart ett år sen .. Så jag har ingen aning vart den tagit vägen, för han tog ändå & packade ner allting som var mitt som jag hade missat när jag skulle hämt senaste sakerna..

Kollade lite priser & fann en som var fin & riktigt bra som täckte hela kroppen men jag vet inte om nuffie är för tjock? :/ Stod 60 cm på den & jag vet inte.. Hon är ju en Collie & dem är ju ganska stora (med deras päls nu alltså) iaf hennes. Annars får jag köpa en annan som var mycket billigare med stjärnor på ;) Jag ska bara ta mig dit sen med, om det inte finns i norrtan istället, eller stan? Jag kanske ska kolla med c & ems om de vet någon djur affär i stan..

Annars så drar jag med mig Ludde till östhammar & shoppar där med henne om jag inte far till norrtan, men då får jag åka själv för ludde är trött på norrtan ;) höhö. Inte för att det gör något att åka själv men roligare med någon/några kompisar som man har nära..

Vi passade på att ha en tid inbokad till tvättstugan också medan hon var här! :) & sen åt vi alla varsin pizza förutom barnen dom fick dela på en. Mårten åt som vanligt upp sin & skrapade dem sista bitarna ;) haha & david drack mest mjölk än åt, men han åt ganska bra ändå.. Men det gick inte ner lika bra som mc för honom.. han är tokig i mcdonkan! ;) I wounder how that has happen .. (jag undrar hur det kommer sig ska det stå) ;) .. Jag har ingen aning? (A) ;)

Sen kollade vi på Änglar & demoner. Den var bra, ludde sa direkt när den var slut att den var bra, jag hängde inte med riktigt från början, tror beror på för att jag var tvungen öppna dörren, hämta saker, säga & kolla vad David gjorde emellanåt.

Ludde hade köpt en hyrfilm till pojkarna också med ice age 3 hon hade tänkt överraska mig med den för hon hade till minnes att jag ville se den när den kom ut ;) & då fick jag säga att jag tyvärr har den redan för den kom på posten, tiden rann bara ut så det vart ingen tittande på den.. Lite synd men david sov ändå så ..

Detta får man minsann göra om Ludde.. Kanske inte tvättbiten & övertrötta barn delen men annars så :D

Så var min dag princip. hur var eran dag? :D


skönt det är gjort.


nu är brevena iväg skickade, skönt att det är gjort.

Nu är det bara att invänta besked & sen får sina pengar .. tack & lov kommer dem snart =)

jag tvekar.


jag har flera inlägg jag kan skriva om men jag vetefan ..

jag vet inte .. jag vet inte ..


-

du sårar mig när du ignorerar mig, vet du om det? det gör ont, så fort jag ser dig logga in på msn & då hugger det till .. varför kan du inte bara prata med mig för? ;( jag trodde bättre än såhär .. kanske sanningen visar sig nu? :'( .. snart redan gått en vecka, hur länge till ska det ta? du vet väl om att inget blir bättre av att bara skita it? ..

snart är det jag som vägrar snacka sen..

ännu en konversation! :D


jag fixade med tvätten igår efter att ha tvättat med david.

david kollar med mig ..

jag säger: "David kolla vad mycket kläder som är ditt, som jag har tvättat!"
david säger: "ja, oj"
jag: pratar vad som är mitt & hans.
david: "den är min!"
jag: "min bh?"
david: "ja, den är min!"
jag: "du har inga tuttar?"
david: "joho, det har jag visst!"
jag: "har du tuttar?"
david: "jaaaaa!"
david fortsätter med att säga han ska visa mig ..
jag fortsätter med tvätten..
david tar av sig tröjan efter en stund kämpande.

david:"kolla, jag sa ju det jag har TUTTAR!"
jag: skrattar så jag hukar mig ..
jag: "har du tuttar där?"
han: "jaa!" & så pekar han vid revbenen men han menar nog sina bröst vårtor ..

det var as roligt iaf, en liten poäng har han ju ändå .. om han bygger upp dem sen när han blir stor så blir det ju bröst ;)

jag har fått min musik tillbaks :D


Min musik som jag har bokstavligen varit ledsen över har kommit tillbaks, min dumma mp3 spelare där jag har haft alla låtar i sen år tillbaks, slutade funka helt plötsligt & spelade in MIG när jag pratar med en konstig röst med david elr lucky & då försvann alla låtar som jag haft i den sen 06 .. men enligt datan fanns alla men jag kan inte förstå mig på sådant så jag bad johan om hjälp & jag gjorde fel .. så nu är låtarna i min nya mp3 spelare som jag fick i förskott i julklapp tror jag det var utav honom.. dyr var den, så den får jag vara rädd om .. :)

Så igår när jag kände mig mittemellan glad & sen små nedstämd & orolig över framtiden så ringde det 2 samtal på tele, ett som jag sprang för & sen visade vara ett nr jag inte vet riktigt vem & sket it .. är ett företag tror jag, som vill jag ska köpa nåt? ( det är inte jobb iaf, det vet jag! ) & sen ringde ett till samtal lite senare & då blev jag glad! :)

& sen nu min musik .. aa, kan det bli bättre? Nu när jag tänker efter så kan det bli bättre men just nu är jag nöjd, för David mår bra, jag mår bra förutom min mensvärk men den får mig inte låg ;) ..

Jag funderar vad som ska hända i helgen, jag har inte den blekaste aningen .. Vill göra något, men ändå inte .. Behöver städa i lägenheten, är ett bombnedslag efter 2 små barn & mig ;) .. Jaja, jag får se vad som händer, ibland kommer det Sms om idéer ;) ..

Ska ni göra i helgen?

Jag gjorde det, men jag avslutade.


haha, babelibabe tycker jag ska bli med på en dejtsida för att finna mig en ny kille, som förtjänar mig ;) ..
jag är tveksamt över sådant men funderar på om jag ska ge det en chans?

Sagt & gjort efter att babelibabe sagt flera gånger hon ska göra det så jag blir medlem i en så tog jag en som verkade bra, jag registrerade mig, tog en bild på mig trots att jag tycker att ens inre ska välja ens partner inte utseendet för det blir alltid utseendet man ser först, sedan kanske man läser om personen .. tills jag såg jag måste betala för det & det direkt en fet klump summa!

Vad jag gjorde?

Jag avslutade & tänkte "nej, så desperat är jag inte!" ;)

Så, efter fått mail om att jag vart godkänd med min bild samt registrering så avslutade jag. Som en vindblåst försvann jag lika snabbt som jag kom.

Beklagar babelibabe .. ;)

Om ni kollar tillbaks i tiden på bilder?



Om ni kollar tillbaks i tiden på skol bilderna t.ex. får det er att sakna tillbaks till skoltiden? Eller var skoltiden rena pesten? Var du en av de dära populära tjejerna eller var du en av de där utfrysta & du förstod inte varför?

Mina känslor är blandade, vissa bilder ser jag att jag var lycklig, vissa bilder ser jag en tjej som är hur ledsen som helst & ingen hjälpte till .. Jag hoppas att en dag att barn ska sluta behöva må dåligt i skoltiden, för det är bland det jobbigaste tiden iaf. Det är då allting händer, man blir äldre, man skaffar pojkvänner & allting & sen är det den viktigaste tiden någonsin för är just då som man ska lära sig allting inför livet utanför skolan.. Så att det ska behövas finnas mobbning också är hemskt, alla som varit i den sitsen vet hur ont det gör, men jag undrar om den som mobbar huvudtaget mår bra själv ens?

Jag undrar det ja .. jag har aldrig varit den som mobbat, men jag vet hur det var .. det var hemskt.

david's & min konversation.


jag: hej, david får jag en kram? :D
david: ger mig en kram.
jag: vill du ha frukost?
david: ja tack.
jag: vad vill du ha?
david: sådant bröd.
jag: nej men det går inte, vi har ingen sådant bröd till varma mackor.
david: okej.. sånt bröd.
jag: mm..
jag: snart fyller du år :D
david: nej..
jag: jo, det gör du :D
david: nejj..
jag: jo det gör du david, du blir 4 år då!
david: vart är tårtan då?
jag: tårtan? hahahahahahaa! (skratt attack)
jag: du är för härlig david..
jag: klart du ska ha tårta om du snart fyller ;)
jag: du fyller snart det är januari & sen sommar då fyller du
david: med en små krasslig överdriven röst vart är tåårtan då? ;)

tack david du make my day ;)

handen på hjärtat.


mår du bra idag? om du känner efter långt inom dig? ..

jag själv mår bra & jag blev bara just starkare inom mig .. tack för ökningen av självförtroendet ;)

idagrå.. idag ska jag hämta mårten bus på dagis bad ludde mig om igår! :D så, jag ska göra det senare för hon kunde inte .. & imrn vart jag bortbjuden på middag, eller nej jag & david för vara rättare sagt ;)

jag har massa att skriva men jag suddar bara bort allting, hela tiden.. :/ ..

jag skriver nog ner allt som snurrar i huvudet en annan dag ;)

"i am stronger than yesterday, no it's nothing but my way, my lonelyness don't kill me anymore" ..

ber om ursäkt om är felstavat ;)

2 av mina finaste vänner! <3




2 av mina finaste vänner som jag tänker hålla hårt om! :D (`v´)

hon som är blondin är cecilia alias "c" & sen jag i mitten Désirée alias "guldfisk" & sen emelie alias "ems, emme" osv ;)

man ska inte vara ärlig ..



jag trodde ärlighet varade längst & att det uppskattas när man är det, men idag när man bara varit rakt brutalt ärlig så blir det bara .. skit!

& just nu försöker man allting & inge svar får man .. tack för den ska jag kanske göra igen samma mynt sen, när du vill sträcka ut din hand?

& inge jävla skitsnack har begåtts! :@


jag räcker inte ut min hand mera nu .. done with it ..

david & mårtens konversation..


mårten ramlar..

mårten gnäller till..

david: oj, ramla du?
david: ta min hand.
mårten gnäller smått som en bebis & säger nej.

& sen tar de lilla gitarren & spelar lite musik ;P

david blöjfria kamp! ;)


jag jobbar på det än & nu har man kommit till steget då han ibland går på toa själv när han känner han behöver, kissar på sig som max en gång om dagen numera. så det går framåt! :D

nu orkar jag inte uppdatera mera för jag kommer inte på nåt..

hoppas man får träffa ludde idag jag saknar henne massor.. & hennes barn! :D

ems & c ska jag få träffa snart med, vi har sagt januari månad så ;)..
tycker om dem extremt mycket! <3 släpper de inte första taget..


babelibabe får man träffa snart igen också! :D kärlek!

2009 året som var.


januari:

jag vet inte alls vad jag gjorde då? Jag bodde i laxå ;) jo, jag arbetstränade :)

februari. jaru, minns inget speciellt då heller? :/

laxå bo fortfarande.

mars.

jag flyttade från laxå & flyttade till stockholm. 9:e mars.
hämtade grejjerna 2 veckor senare igen & sen var det helt & hållet inge mer laxå..
hatar känslan & det jag märkte då 2 veckor senare..

april: jaru? vet inte.

maj: eh?

juni: david fyllde 3 år! :D

juli: eh? umgicks med ludde titt som tätt från att jag flyttade & massa på sommaren! <3

aug: jag saknade emme igen som jag gjort hela tiden titt som tätt men först nu valde jag att sträcka ut min hand för en gångsskull & jag är jävligt glad nu i efterhand. <3

träffade fia & emme samt c (första gången) fia & emme var sen längesen! :D <3

sept: ?

okt: ? tror jag träffade ems & c? vet inte ;)

nov: kommer inte på nåt?

dec: åkte till örebro under julen, jag fyllde år, träffade ems & c :D alltid lika skönt se dem :) hm, jaru vad mer? ehh..

var nog typ allt? har hänt mer känslomässigt än vad det gjort med "händelser"..

RSS 2.0