Jag blev en vikarie :D

jag gjorde så bra jobb när jag städade i 2 veckor att jag fick bli vikarie :D jag ska jobba imrn flera timmar :D jippii & sen ska jag jobba nåra veckor till vissa dagar framöver :D hurra :D jag behöver pengarna & samtidigt får man in en fot i jobb marknaden :D David är hos sin pappa tills tisdag, jag sa åt han att han får ha David en dag extra än vi bestämt så jag kan jobba. hans ansvar som förälder med, inte bara mitt.

Kommentarer
Postat av: Sanna

nej vad roligt! grattis! :D

2009-07-13 @ 00:56:45
URL: http://snowaangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad roligt att du fick bli vikarie, jätteglad för din skull! :D

2009-07-13 @ 22:03:57
Postat av: Sanna

Tack för tipsen på min blogg. Du har rätt att jag borde höra mig lite för med barnens föräldrar som ska komma innan och se vad dom anser är lämpligt och inte att dricka/äta och ha i den lila gottepåsen efteråt. Men eftersom jag har tänkt att ha kalaset under en helg, vilket möjligtvis blir någon lördag i oktober då det flesta barn brukar få äta något lite godare som godis eller liknade.



Kanske kan den påsen vara i stället för deras riktiga som det brukar få och därför innehålla någon klubba, tablett ask, choklad pengar, ballong, pixi bok, litet russin paket och något mer litet kanske? Det är ju lite svårt att få ner en stor frukt i den lilla påsen och det blir väldigt lite och inte alls lika speciellt för barnen heller för den delen.

2009-07-22 @ 11:15:20
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det mindre barnen kanske inte kan äta klubbor, tablett ask osv. men det kanske kan få något mer av det andra det kan använda i stället eller liknade.

2009-07-22 @ 11:16:18
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Bra förslag på clementiner, det kan jag kanske lägga i och "Pelle kuling" eller vad det heter (minns inte heller namnet). Vet du vart man hittar små russin paket?



Jag ska höra lite med föräldrar innan och se vad det anser att det är lämpligt att lägga i godispåsen.

2009-07-23 @ 12:40:45
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

hehe sött sagt :)Ja det måste vi verkligen göra, längesen nu =/ men nu kommer jag närmre till er! :) Hur går det med jobbet? har du fått mera arbetpass, håller tummarna för dig! ;) kram!



2009-07-27 @ 12:57:42
URL: http://snowaangel.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad kul att du har fått fler pass! glad för din skull :D go go darling! Ja skulle va roligt o se hur ni bor, åker gärna på roadtripp till er ;) great att du kommer till örebro då o då. då får vi se till att träffas :) Allt bra med David? Kram!

2009-07-28 @ 23:11:31
URL: http://snowaangel.blogg.se/
Postat av: Ronja

Ojsan, glömde visst skriva mitt namn däruppe :P Men nu vet du det iaf, om du inte redan gissat på att det var jag :)

2009-07-29 @ 00:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0